Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κωνσταντίνος Αντίοχος: "Να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά"

Κωνσταντίνος Αντίοχος: "Να δώσουμε ...

Τόνισε ο έμπειρος πολίστας της ΝΕΠ

Ξεκινούν αύριο τα πλέι οφ της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών και ο έμπειρος πολίστας της ΝΕΠ, Κωνσταντίνος Αντίοχος δήλωσε για τους αγώνες:

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη για τους αγώνες του Ομίλου Ανόδου. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη, με το πλάνο της τακτικής που θα ακολουθήσουμε στους αγώνες του τριημέρου.

Κύριο ζητούμενο, κατά την δική μου άποψη πάντα, είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή των Νέων και των Εφήβων της ΝΕΠ σε αυτά τα παιχνίδια, καθώς είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ψηθούν όλα αυτά τα παιδιά σε συνθήκες πρωταθλητισμού, έστω και σε επίπεδο Α2 Εθνικής.

Αλλωστε, αυτός είναι και ο κορμός παικτών που θα επανδρώσουν την ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ τόσο τη νέα σεζόν, όσο και τα επόμενα χρόνια».

Ο Αντίοχος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στη μέση του και ίσως δεν θα αγωνιστεί όσο θα ήθελε αυτό το τριήμερο, πρόσθεσε και τα εξής: «Η ομάδα μας θα παίξει χωρίς άγχος και οι μικροί μας παίκτες θα προετοιμαστούν για να αναλάβουν σιγά-σιγά τα ηνία από εμάς τους παλιότερους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος στο thebest.gr: "Στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports