Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θεόδωρος Ξυλιάς: Θα επανιδρυθεί η γεφυροπλάστιγγα στο Πορθμείο Ρίου Αντιρρίου;

Θεόδωρος Ξυλιάς: Θα επανιδρυθεί η γεφυρο...

Ερώτηση στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας

Ερώτηση στη Δημοτική Αρχη της Πάτρας σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας Γεφυροπλάστιγγας για το ζυγισμα των φορτηγών και των ΙΧ το πορθμείο Ρίου Αντιρρίου υποβάλλει ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς.

Αναλυτικά στην ερώτηση αναφέρει:

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και όχι  μόνο, σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας στο Πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου  Γεφυροπλάστιγγας για το ζύγισμα των φορτηγών και Ι.Χ. που επιβιβάζονται στα φέρυ μπότ της παραπάνω γραμμής, ο Δήμος πρέπει να προχωρήσει στην επανίδρυση της γεφυροπλάστιγγας που λειτουργούσε στην Παραλία Ρίου – Ακταίου μέχρι το 2007, όπου ο Δήμος Ρίου υποχρεώθηκε, μετά την κατασκευή της Γέφυρας Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και την μείωση στο ελάχιστο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, των δρομολογίων στην συγκεκριμένη Πορθμειακή γραμμή, να προχωρήσει στην παύση της λειτουργίας της για οικονομικούς λόγους, αφού ελάχιστα ήταν τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν τα φέρυ μπότ της παραπάνω γραμμής.

Η επανίδρυση της γεφυροπλάστιγγας από το Δήμο Πάτρας θα φέρει έσοδα στον Δήμο και θέσεις εργασίας, αφού για τις ανάγκες της γραμμής θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Με αφορμή τα παραπάνω

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις