Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Χριστίνα Πολίτη είναι και πάλι single: Χώρισε με τον Φώτη Βαλλάτο!

Η Χριστίνα Πολίτη είναι και πάλι single:...

O χωρισμός τους ξάφνιασε

Η Χριστίνα Πολίτη, εδώ και ένα χρόνο περίπου διατηρούσε δεσμό με το δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο. Όλα έδειχναν πως ήταν μια ουσιαστική σχέση, όχι μόνο λόγω διάρκειας αλλά και γιατί το ζευγάρι δεν κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το τελευταίο διάστημα οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν συχνές και αρκετές. Οι ίδιοι, έδειχναν να είναι πολύ ευτυχισμένοι και να απολαμβάνουν την συντροφιά ο ένας του άλλου.

Ακόμα και για όσους τους γνωρίζουν καλύτερα, ο χωρισμός τους δεν ήταν αναμενόμενος. Η παρουσιάστρια που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Mega με μία» και ο δημοσιογράφος, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τα αίτια του χωρισμού δεν έχουν γίνει γνωστά μια και η Χριστίνα δεν αρέσκεται στο να συζητάει τα προσωπικά της δημόσια. Παρόλα αυτά το αντίο φαίνεται πως είναι οριστικό, καθώς ο δημοσιογράφος έφυγε από την οικία της παρουσιάστριας, στην Πλάκα, όπου πριν διέμεναν μαζί.

Η ίδια, επιβεβαίωσε την είδηση μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, λέγοντας: «Είμαι μόνη μου! Πέρασα δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, αλλά κατάφερα να ορθοποδήσω και το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι πια στην καλύτερή μου φάση και πιο δυνατή από ποτέ. Προχωρώ μπροστά και είμαι αισιόδοξη για τα καλύτερα που θα έρθουν».

 

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight