Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τη σπείρα που έκλεβε μηχανάκια

Πάτρα: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου ...

Είχαν κλέψει πάνω από 170 μηχανάκια

Σήμερα αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου για τα μέλη της σπείρας που έκλεβε δίκυκλα. Συνολικά κατηγορούνται για την κλοπή 189 δικύκλων από την Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, τα οποία είχαν πουλήσει στη συνέχεια σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας.

Η δίκη διεξήχθη το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας και η ακροαματική διαδικασία σταμάτησε με την αγόρευση του Εισαγγελέα της Έδρας, ο οποίος ζήτησε την καταδίκη των τεσσάρων κατηγορουμένων πλην ενός για τον οποίο αποφάνθηκε πως δεν συμμετείχε στις κλοπές, αλλά είχε συλληφθεί λόγω συγγένειας με τους δύο συγκατηγορούμενούς του.

Η δικαστική αίθουσα γέμισε ασφυκτικά καθώς παρευρίσκονταν τόσο τα θύματα - ιδιοκτήτες των δικύκλων, όσο και εκείνοι που τα είχαν αγοράσει σε εξευτελιστικές τιμές από τα μέλη της σπείρας. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των συλληφθέντων στην υπόθεση ήταν και τρία ακόμα άτομα, ανήλικα όμως που δεν παραπέμφθηκαν στην δίκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Η ώρα του ανακριτή για τoυς οχτώ που έκλεβαν και πωλούσαν μηχανάκια - Περισσότερες από 150 κλοπές σε Αχαΐα και βόρεια Ηλεία


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις