Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευ...

Ο κ. Πανταζόπουλος δήλωσε εντυπωσιασμένος

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος επισκεψιμότητας της Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», την επισκέφθηκε σήμερα ως επίσημος προσκεκλημένος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος (John Pandazopoulos), κοινοβουλευτικός άνδρας με υπουργικές θητείες στην Αυστραλία και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (World Hellenic Inter-Parliamentary Association), η οποία συσπειρώνει 250 ελληνικής καταγωγής μέλη κοινοβουλίων ανά τον κόσμο.

Μετά την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο και την πλήρη περιήγηση στον πυλώνα Μ4 από τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης Γιάννη Φρέρη και τον Μηχανικό Δομικής Παρακολούθησης  Άκη Παναγή, οι δύο πλευρές είχαν συνεργασία για την υποστήριξη της οργανωμένης ομογένειας σε δύο άξονες: Αφενός στο πλάνο αδελφοποίησης με εμβληματικές επισκέψιμες διεθνούς φήμης γέφυρες όπως αυτή του Σύδνεϋ και του Σαν Φρανσίσκο και αφετέρου στον προγραμματισμό εισροής (Ελλήνων και μη) επισκεπτών κατά το 2016 από χώρες στις οποίες υπάρχει ισχυρό ελληνικό στοιχείο.

Ο κ. Πανταζόπουλος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη, αλλά και πολύ υπερήφανος -όπως όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού- για τη μεγάλη Γέφυρα της Ελλάδος, προσθέτοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του εγχειρήματος ανάδειξης της Ζεύξης ως εξέχοντα τουριστικό πόλο έλξης.

 

Οι επαφές της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με προσωπικότητες – συνδέσμους με την ομογένεια συνεχίζονται αυτές τις μέρες με σημαντικούς συνδέσμους με τον Ελληνισμό της Αμερικής.

 

 

 

Δείτε τη δήλωση του κ. Γ. Πανταζόπουλου στό σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/146106878922688/videos/vb.146106878922688/376613362538704/?type=2&theater


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις