Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Κυριαζίδης προς Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν είμαστε πρόβατα

Δημήτρης Κυριαζίδης προς Ζωή Κωνσταντοπο...

Κατά την έναρξη της Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών

Ένταση επικράτησε κατά την έναρξη της Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη να λέει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν είμαστε πρόβατα».

Η πρόεδρος της Βουλής πρότεινε να δοθεί σήμερα ο λόγος στον συντονιστή και τα μέλη της επιτροπής και αύριο να πραγματοποιηθεί κλειστή συνεδρίαση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος παίρνοντας το λόγο ανέφερε:

«Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση δεσμευθήκατε ότι η σημερινή θα είναι μυστική. Μας προκαταλαμβάνετε για ακόμα μία φορά καλώντας εδώ φορείς εν αγνοία μας. Δεν είμαστε πρόβατα. Θα αποχωρήσω».

«Δεσμευόμαστε από δύο αρχές. Η πρώτη είναι η αρχή της διαφάνειας και η δεύτερη είναι η αρχή της διαφύλαξης του συμφέροντος που αντιπροσωπεύει αυτή η διεκδίκηση. Για να μην διακυβευθεί καμία από τις δύο αρχές το πρότεινα», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Γιατί δεν το είπατε την προηγούμενη φορά. Ερχόμαστε εδώ, μας προκαταλαμβάνετε και μας φέρνετε προ τετελεσμένων», συνέχισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Ακούστε με και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συμφωνήσει», του είπε η πρόεδρος της Βουλής και ο κ. Κυριαζίδης απάντησε:

«Συνεχίζετε να προκαλείτε κυρία πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά του προέδρου. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις