Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: Επίσκεψη στον ΟΛΠΑ

ΝΟΠ: Επίσκεψη στον ΟΛΠΑ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση

Σε ιδιαίτερο κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, διεξήχθη η συνάντηση της ομάδας εργασίας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τ. Γουρδούπη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ Κ. Πλατυκώστα και τους συνεργάτες του (όπως τον Β. Αντύπα, πολ. μηχανικό) .

Στην προγραμματισμένη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του ΝΟΠ, τα στελέχη προηγουμένων διοικήσεων του ΝΟΠ, δηλαδή οι κυρίες Λήδα Τασοπούλου-Παπαμανώλη και Μαργαρίτα Μπιτσάκου, καθώς και οι Πέτρος Καθρέπτας, Τάκης Καλοκαιρινός, οι οποίοι συνέστησαν μια άτυπη ομάδα εργασίας προκειμένου να στηρίξουν την Διοίκηση του ΝΟΠ στα θέματα που συσχετίζονται με τον ΟΛΠΑ.

Στην συνάντηση ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν άμεσα, αφορούσαν την διαμόρφωση του χώρου γύρω από το κολυμβητήριο και την παραλία, την εξασφάλιση της παροχής νερού από τον ΟΛΠΑ προς το Κολυμβητήριο, καθώς και θέματα οικονομικής διαχείρισης της συνεργασίας.

Τέλος διερευνήθηκε η δυνατότητα ουσιαστικότερης συνεργασίας μεταξύ του ΟΛΠΑ και του Ιστιοπλοϊκού Τμήματος του ΝΟΠ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η «ομάδα» θα υποβάλει προς έγκριση από το ΔΣ του ΝΟΠ των προτάσεών της, για να ακολουθήσει η άμεση ανάθεση και η δρομολόγηση της υλοποίηση των εκκρεμών θεμάτων.
Ελπίζουμε σύντομα θα μπορεσουμε να δουμε ουσιαστικές αλλαγές προς το καλύτερο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports