Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παιδική ταινία του Τζορτζ Λούκας "Παράξενη Μαγεία" έρχεται στις Πατρινές αίθουσες

Η παιδική ταινία του Τζορτζ Λούκας "...

Σε διανομή από την Feelgood στις 4 Ιουνίου 2015

Aπό τις 4 Ιουνίου 2015 σε διανομή από την εταιρεία Feelgood θα βγει στην Ελλάδα η Αμερικάνικη ταινία ψηφιακού animation «Παράξενη Μαγεία - Strange Magic».

Η «Παράξενη Μαγεία» είναι η νέα εντυπωσιακή ταινία κινουμένων σχεδίων της  εταιρείας Lucasfilm Ltd. Και χαρακτηρίζεται ως ένα φαντασμαγορικό παραμύθι, αλλά καθόλου συνηθισμένο. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ξωτικά, καλικάτζαρους και παράξενα πλάσματα πρωταγωνιστεί σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ εμπνευσμένο από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός» του Σαίξπηρ, γεμάτο από τραγούδια των τελευταίων έξι (6) δεκαετιών από τον Έλβις Πρίσλει μέχρι τη Beyoncé και τη Lady Gaga.

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Η ταινία είναι παραγωγή της Lucasfilm σε συνεργασία με την Lucasfilm Animation Singapore και την εταιρεία ειδικών εφέ του σπουδαίου Λούκας, την Industrial Light & Magic.

Η σκηνοθεσία είναι του 60χρονου Gary Rydstrom από το Σικάγο, o οποίος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους David Berenbaum και Irene Mecchi, βασισμένοι στο Σαιξπηρικό έργο «A Midsummer Night's Dream». Ακούγονται οι φωνές των Alan Cumming, Evan Rachel Wood, Kristin Chenoweth, Maya Rudolph και του Alfred Molina.

Ο Lucas προετοίμαζε το συγκεκριμένο κινηματογραφικό project εδώ και 15 χρόνια. Η ταινία πάντως «Strange Magic» είχε διανεμηθεί από την Touchstone Pictures στις ΗΠΑ στα τέλη Ιανουαρίου του 2015 χωρίς ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία φτάνοντας σε εισπράξεις τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

*To φιλμ αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture