Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κανελλόπουλος: "Χωρίς άγχος και με καθαρό μυαλό"

Κανελλόπουλος: "Χωρίς άγχος και με ...

Ο αθλητής της ΝΕΠ μιλά για τα πλέι οφ

Tην Παρασκευή ξεκινούν τα πλέι οφ της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών με την ΝΕΠ να φουλάρει θέλοντας να παρουσιαστεί πανέτοιμη και σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος.

Η πατρινή ομάδα θα βασιστεί στους πιο νεαρούς αθλητές της και ο Γιώργος Κανελλόπουλος αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί ο σύλλογος.

Ο νεαρός περιφερειακός μίλησε για τα παιχνίδια της ΝΕΠ στον Ομιλο Ανόδου: «Εξασφαλίσαμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν η εύκολη παραμονή. Τώρα θα παίξουμε στα πλέι -οφ κόντρα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μας.

Θα αγωνιστούμε σαν ομάδα, όπως ακριβώς κάναμε στις 2 πρώτες φάσεις. Η διαφορά μας, πλέον, είναι ότι δεν έχουμε άγχος και μπορούμε να παίξουμε με περισσότερο καθαρό μυαλό. Θα αγωνιστούμε για τη νίκη σε όλες τις αναμετρήσεις και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό.

Προσωπικά, θα ήθελα την άνοδο, όμως θα είμαι ευχαριστημένος και αν νιώσω, μετρά το τέλος των αγώνων, ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στην πισίνα. Αλλωστε, η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη. Πάμε για το καλύτερο χωρίς άγχος και ό,τι βγει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports