Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Έτοιμα τα σχέδια για το νέο τους σπίτι -Μετακομίζουν ή ανακαινίζουν;

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Έτοιμα τα σχέδια ...

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος προσπαθούν να συνηθίσουν τη μεγάλη ευτυχία που ζουν μετά τον ερχομό της κόρη τους.

Η ευτυχισμένη μαμά προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς κοντά στην κόρη της, θέλοντας να περνάει όσες περισσότερες στιγμές μπορεί -ο καθημερινός αποχωρισμός για να πάει στη δουλειά της στον Alpha, είναι δύσκολος και δεν μπορεί να τον συνηθίσει με τίποτα.

Το ζευγάρι, λίγες ημέρες πριν η κόρη του γίνει 2 μηνών -συγκεκριμένα, την Παρασκευή- απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους των περιοδικών Hello και OK κατά την έξοδό τους από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Λυκείου.

Οι δυο τους έμειναν δυο ώρες εκεί. Πρώτος έφτασε ο Μάκης Παντζόπουλους και αμέσως μετά η Ελένη Μενεγάκη με τον οδηγό της, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Zini και πέδιλα Versus Versace -μια από τις πιο ωραίες, κομψές και σέξι εμφανίσεις της μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Το περιοδικό OK αναφέρει πως το ζευγάρι ετοιμάζει το δικό του σπίτι -ο Μάκης Παντζόπουλος κρατάει τα σχέδια στο χέρι του- ενώ το δημοσίευμα του Hello υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για αγορά νέου σπιτιού, αλλά για ανακαίνιση της πολυτελούς μεζονέτας στα Μελίσσια.

Γείτονάς τους δήλωσε στο περιοδικό: «Η Ελένη είναι συνέχεια με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο στόμα. Δεν την έχουμε δει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα εδώ και δέκα μέρες απορούμε πως τα προλαβαίνει όλα, καθώς έχουν μπει συνεργεία στο σπίτι της και το ανακαινίζουν εσωτερικά και εξωτερικά, αφού έχουν κόψει αρκετά δέντρα στον κήπο».

Τι συμβαίνει τελικά; Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μετακομίζει ή ανακαινίζει. Ο χρόνος θα δώσει την απάντηση.

 

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight