Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Αιώνιος τελικός για πρώτη φορά στην ιστορία

Πόλο: Αιώνιος τελικός για πρώτη φορά στην ιστορία

Η αρχή γίνεται σήμερα 17.00 στο "Παπαστράτειο"

Μετά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το πινγκ πονγκ, την κολύμβηση και άλλα από τα πολλά αθλήματα που καλλιεργούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, οι "αιώνιοι" του ελληνικού αθλητισμού θα αναμετρηθούν και στο πόλο.

Στο Καρπενήσι και στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου γράφτηκε ιστορία με τον Ολυμπιακό εύκολα νικητή. Την Τετάρτη (27/5, 17.00) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στους τελικούς της Α1 Ανδρών.

Το πλεονέκτημα έδρας το έχει φυσικά ο Ολυμπιακός που είναι αήττητος επί ελληνικού εδάφους. "Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερο κίνητρο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο", σχολίασε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Θοδωρής Βλάχος που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην του Νίκολα Ράτζεν, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να ξεκινήσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης είπε "Αντιμετωπίζω αυτούς τους τελικούς ως το ξεκίνημα για κάτι όμορφο στο τμήμα του πόλο του Παναθηναϊκού. Να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Στην ομάδα είμαστε 3-4 μεγάλοι σε ηλικία, οι υπόλοιποι είναι νέοι παίκτες σε ηλικία και πίσω υπάρχουν τόσα παιδιά που παίζουν πόλο στις ακαδημίες. Υπάρχει μεγάλο μέλλον στον Παναθηναϊκό και ο κόσμος την πιστεύει πολύ, έχει αγκαλιάσει αυτή την ομάδα".

Οι "πράσινοι" έχουν δύσκολη αποστολή στον πρώτο τελικό. Τόσο ο προπονητής Κώστας Λούδης, όσο και ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας είναι τιμωρημένοι. Θα... πιάσουν δουλειά στο δεύτερο τελικό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο την Παρασκευή (29/5, 19.00).

Εν τω μεταξύ άλλαξαν οι ημερομηνίες των τελικών βάσει του τηλεοπτικού προγράμματος. Ο τρίτος τελικός θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (2/6, 20.30) και αν χρειαστεί ο τέταρτος την επόμενη Πέμπτη (4/6, 19.00) και την επόμενη Παρασκευή (5/6, 19.00).

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports