Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Σε αναζήτηση προπονητή ο Απόλλων Carna - Ποιον θέλουν για υποψήφιο σχετικές πληροφορίες

Πάτρα: Σε αναζήτηση προπονητή ο Απόλλων ...
Μάτσας Ηλίας

Φήμες για επαφή με τον Παπαχατζή για την επόμενη μέρα

Καλοκαίρι αλλαγών στον Απόλλων Carna. Την αρχή έκανε ο προπονητής Νίκος Βετούλας και ακολούθησε η διοίκηση, οι οποίοι αποχώρησαν. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για να "χτιστεί" από την αρχή η ομάδα, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το πρώτο και κυριότερο μέλημα της νέας διοίκησης (υπό τον Φίλιππο Καμίση) αφορά τον προπονητή, που θα αναλάβει τις ευθύνες για την επάνδρωση του ρόστερ, και όσα ακόμη ακολουθούν. Οι Πατρινοί φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον "εκλεκτό" τους, μιας και έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή με τον Θανάση Παπαχατζή.

Ο 46χρονος τεχνικός εργάστηκε φέτος σε Πανιώνιο και ΑΠΟΕΛ, δίχως όμως να καταφέρει να "στεριώσει". Στην πρώτη περίπτωση απομακρύνθηκε με την αιτιολογία της μη προώθησης των "μικρών" του συλλόγου, πράγμα που αρχικά αποτελούσε επιλογή της διοίκησης της ΚΑΕ Πανιώνιος, και στη δεύτερη επειδή δεν... τα βρήκε με τους Κύπριους "σε θέματα φιλοσοφίας και διαχείρισης του ρόστερ", όπως ανέφερε η ανακοίνωση του "διαζυγίου".

Το πρώτο ραντεβού έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον ίδιο να τηρεί στάση αναμονής περιμένοντας νέα κλήση από τους Πατρινούς για την επαφή που θα μετουσιώσει το ενδιαφέρον σε πρόταση και συμφωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports