Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

H Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας χειροκροτήθηκε στον Βόλο

H Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου...

Στην 17η Χορωδιακή Συνάντηση στην Αγριά Βόλου

Στο πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Βόλου είχε ενταχθεί η 17η Χορωδιακή Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στην Αγριά Βόλου.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν μια υπέροχη χορωδιακή βραδιά στο κοινό της πόλης του Βόλου που κατέκλυσε το αμφιθέατρο του Πορφυρογένειου Ιδρύματος.

Στην Χορωδιακή συνάντηση πήρε μέρος και η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας που αριθμεί περίπου 40 μέλη, η οποία και εκπροσώπησε επάξια την πόλη της Πάτρας σε αυτή την όμορφη μουσική βραδιά.

Η ανωτέρω Χορωδία ερμήνευσε έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε εναρμόνιση του μαέστρου της Τάσου Καραγιάννη και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Συμμετείχαν επίσης η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου, που διοργάνωσε τη χορωδιακή συνάντηση, με μαέστρο τον κ. Βλάση Μαστρογιάννη και η «ΧορΤωδία» με μαέστρο τον κ. Νίκο Αδρεσκέλα.

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση οι συμμετέχουσες χορωδίες να ξανασυναντηθούν και να τραγουδήσουν αυτή τη φορά στην πόλη των Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life