Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποθεωτική η υποδοχή στον Ζελμερλόου από το κοινό της Σουηδίας - Τον συνεχάρη και ο Πρωθυπουργός της χώρας

Αποθεωτική η υποδοχή στον Ζελμερλόου από...

"Είσαι τώρα ο ήρωας όλης της Σουηδίας!" του είπε χαρούμενος

Αποθεωτική όπως είδαμε και σε τηλεοπτικά πλάνα ήταν η υποδοχή που επιφυλάχθηκε από τον κόσμο στον 29χρονο θριαμβευτή της 60ης Eurovision, Μανς Ζελμερλόου κατά την επιστροφή του την περασμένη Κυριακή 24 Μαίου 2015 το απόγευμα στην Σουηδία.

«Είναι το μεγαλύτερο είδωλο μου. Είναι απίστευτος, πολύ επαγγελματίας και μόλις έμαθα πως θα ερχόταν δεν το σκέφτηκα λεπτό και ήρθα να τον δω από κοντά», ανέφερε μία 50χρονη γυναίκα στο Σουηδικό τηλεοπτικό κανάλι SVT ενώ περίμενε μαζί και με άλλους φαν την άφιξη του Ζελμερλόου στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης, σύμφωνα με ανάρτηση του abc.net.au.

Aνάμεσα στα στοιχεία που μαθαίνουμε γι’ αυτόν είναι πως λατρεύει το τένις και μάλιστα οργάνωσε ένα φιλανθρωπικό γκαλά – αγώνα με τον πρώην Σουηδό πρωταθλητή του αθλήματος, Jonas Bjorkman ώστε να βοηθήσει παιδιά με προβλήματα να αναπτύξουν τα ταλέντα τους.

Ακόμα λίγο νωρίτερα από την συμμετοχή του στην Γιουροβίζιον λέγεται πως ο Ζελμερλόου απολογήθηκε για σχόλια που είχε κάνει το 2014 για την ομοφυλοφιλία και μάλιστα όπως είπε, «κάλλιστα θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σε σχέση με έναν άλλο άνδρα».

Ακόμα και ο Πρωθυπουργός της Σουηδίας καλωσόρισε την νίκη του Μανς Ζελμερλόου που είναι η 6η ενώ η 1η για την Σουηδία ήταν πριν από 41 χρόνια με τους ABBA και το κλασικό πλέον κομμάτι «Waterloo».

"Congratulations Mans! A fantastic performance – Συγχαρητήρια Μανς. Καταπληκτική εμφάνιση" δήλωσε ο Πρωθυπουργός Stefan Lofven σε μήνυμα του που ανήρτησε στην σελίδα του στο Facebook.

"Είσαι τώρα ο ήρωας όλης της Σουηδίας! Του χρόνου θα καλοδεχτούμε όλη την Ευρώπη στην Σουηδία». Μάλιστα ο Πρωθυπουργός συνεχάρη και τηλεφωνικά τον νικητή της Γιουροβίζιον. Η Σουηδία μόλις πριν 3 χρόνια είχε ξανακερδίσει με το «Euphoria» και την Λορίν και ο διαγωνισμός είχε γίνει στο Μάλμε.

Όλες οι Σουηδικές εφημερίδες έβαλαν τον νικητή της Γιοροβίζιον στο πρωτοσέλιδο τους.

Το 2013 εκτιμάται πως περισσότεροι από 32.000 τουρίστες ταξίδεψαν στο Μάλμε με αφορμή το σώου της Γιουροβίζιον.

Ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή τους δήλωσαν και οι Αυστραλοί που με τον Guy Sebastian και το κομμάτι «Tonight again» πήγαν περίφημα καταλαμβάνοντας την 5η θέση. «Ήταν καταπληκτικά» είπε η Kate Hansen, η οποία οργάνωσε ένα πάρτι στο Perth, με πολλούς καλεσμένους με την ευκαιρία της Γιουροβίζιον.

Όσο για τους Αυστριακούς Μakemakes το συγκρότημα που εκπροσώπησε την διοργανώτρια χώρα και ήρθαν τελευταίοι με 0 βαθμούς όπως και η Γερμανία είπαν με χιούμορ "Είμαστε the zeroes of our time – Τα μηδενικά του καιρού μας", παραφράζοντας την αντίστοιχη λέξη – ρεφραίν του νικητήριου «Heroes», «We are the heroes of our time»!

H φωτ. του Σουηδού νικητή κατά την άφιξη του στην χώρα του είναι (AFP: Dieter Nagl).

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η φωτ. είναι από την eurokinissi.

Η φωτ. είναι από την eurokinissi.

Η φωτ. είναι από την eurokinissi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight