Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διαγωνισμό φωτογραφίας για μηχανικούς διοργανώνει το Τμήμα Δυτικής Ελλάδας του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Διαγωνισμό φωτογραφίας για μηχανικούς δι...

Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

Το ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο) – Τμήμα Δυτικής Ελλάδας και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων προσκαλούν τους μηχανικούς να πάρουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2015 με τίτλο «Καλλιτεχνική ματιά στα τεχνικά έργα της Δυτικής Ελλάδας από την αρχαιότητα ως σήμερα».

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε μηχανικός στέλνοντας από 1 έως 3 φωτογραφίες. Ειδική τριμελής επιτροπή θα επιλέξει ποιες θα εκτεθούν. H επιτροπή αποτελείται από τους 1) Παπαδάκη Ι., εκπρόσωπο του ΤΕΕ, 2) Μαλαμή Κ., εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και 3) Μιχαλά Χ, εκπρόσωπο της φωτογραφικής λέσχης Πάτρας «Ηδύφως».

2. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η παράδοση των φωτογραφιών θα γίνει στα γραφεία του ΤΕΕ-ΤΔΕ (Τριών Ναυάρχων 40, 26222 Πάτρα), μέχρι την Παρασκευή 29 Μαϊου 2015. Θα είναι εκτυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί Α4.

3. Οι φωτογραφίες θα συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο του μηχανικού – φωτογράφου, Α.Μ. ΤΕΕ και τον τόπο λήψης της φωτογραφίας.

Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδήποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα ληφθεί υπόψη. Οι μηχανικοί των οποίων οι φωτογραφίες θα επιλεγούν για την έκθεση θα κλιθούν να τις εκτυπώσουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις και χαρτί ώστε αυτές να εκτεθούν.

Η προθεσμία για τις συμμετοχές να επαναλάβουμε, πως λήγει αυτή την Παρασκευή 29/5/2015.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture