Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η μεγάλη πρεμιέρα του φιλμ «Spy» ζωντανά στο Yahoo- Έρχεται και στην Πάτρα στις 18 Ιουνίου

Η μεγάλη πρεμιέρα του φιλμ «Spy» ζωντανά...

Στα Ster Cinemas της Πάτρας

Tη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος αποκλειστικά στο yahoo.com/spy την ζωντανή μετάδοση της μεγάλης κινηματογραφικής πρεμιέρας του «Spy» στο Λονδίνο, θα έχει την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 στις 19:45 το βράδυ.

Στην πρεμιέρα θα παραβρεθούν το καστ και οι βασικοί συντελεστές της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Πολ Φιγκ και πιο συγκεκριμένα η κωμική ηθοποιός Μελίσα ΜακΚάρθι, ο πρωταγωνιστής action ταινιών Τζέισον Στέιθαμ, ο Τζουντ Λο, η Άλισον Τζάνεϊ, η Μιράντα Χαρτ, ο σκηνοθέτης Πολ Φιγκ και πολλοί άλλοι, οι οποίοι θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και θα μιλήσουν για την ταινία, λίγες μέρες πριν την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας Odeon, κι αφού ένας καλός πράκτορας είναι πάντα προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα, θα μπορεί το κοινό να υποβάλει τις δικές του ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #SpyLive και ίσως απαντηθούν από τους υπέρ-κατασκόπους της πολυαναμενόμενης κωμικής περιπέτειας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα δοθεί στη δημοσιότητα, επίσης, ένα νέο κλιπ της ταινίας.

Ακόμα το κοινό θα μπορεί να δει στο twitter.com/SpytheMovie φωτογραφίες και βίντεο ζωντανά από το κόκκινο χαλί.

Στη νέα κινηματογραφική, κωμική περιπέτεια του Πολ Φιγκ, η Μελίσα ΜακΚάρθι υποδύεται την Σούζαν Κούπερ, μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, ενώ είναι ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές της Υπηρεσίας. Όταν ο συνεργάτης της (Τζουντ Λο) εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας (Τζέισον Στέιθαμ) βρίσκεται σε κίνδυνο, η Σούζαν δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή.

Η απρόβλεπτη πράκτορας πρέπει τώρα να αφήσει πίσω το ήσυχο γραφείο της και να εισχωρήσει στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων, έτσι ώστε να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Το «Spy» θα κυκλοφορήσει λίγο αφότου βγει στις ΗΠΑ, και στην Ελλάδα στις 18 Ιουνίου 2015 στους ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon.

Facebook: facebook.com/SpyMovie

Tumblr: http://spymovie.tumblr.com/

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.foxmovies.com/movies/spy

Hashtag: #SpyLive.

*Να αναφέρουμε ακόμα πως ο Jason Statham, η Ρόουζ Μπερν κι άλλοι ηθοποιοί της ταινίας παρέστησαν στην πρεμιέρα του "Spy" που είχε γίνει στο Φεστιβάλ SXSW Music, Film + Interactive Festival στα μέσα του περασμένου Μαρτίου στο Austin του Texas.

Στην ταινία παίζουν ακόμα ο Μπόμπι Καναβάλε και ο 50 Cent.

Θα μπορείτε να δείτε το live stream στην παρακάτω σύνδεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight