Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 26 Μαΐου

Ζώδια

Δίδυμοι

Ο Άρης απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολη όψη με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, γι' αυτό είναι λογικό εδώ κι αρκετές μέρες να έχετε σύγχυση στόχων και πορείας, να μην ξέρετε τι θέλετε, ενώ προσοχή χρειάζεται ώστε να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις. Προσοχή σε αυταπάτες, εξαπατήσεις κι επαγγελματικές υποσχέσεις, παρεξηγήσεις ή ψέματα.

Καρκίνος

Μια όψη που προκαλεί μπέρδεμα ψυχικό, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα θέλει προσοχή, γιατί ωθεί αυτές τις μέρες σε αυταπάτες, ψέματα, μπερδέματα. Κάποια αδυναμία σας ίσως να μην σας αφήνει να δείτε τα πράγματα καθαρά. Εξαπατήσεις πιθανές σε ζητήματα νομικά, ταξιδιών, επαφών με το εξωτερικό, σπουδών. Πρέπει να γίνουν ορισμένες θυσίες.

Λέων

Πολλές οι παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ενώ ειδικά σε φιλίες ή μέσα σε συλλόγους, ομάδες και παρέες μπορεί να λέγονται ψέματα και να υπάρχουν ίντριγκες και μπερδέματα. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία επίσης θέλει προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις. Μην ακούτε και πολύ τις υποσχέσεις. Σύγχυση σε σχέδιά σας.

Παρθένος

Αρκετές οι παγίδες μέχρι το τέλος Μαΐου, λόγω των Ποσειδώνιων επιρροών. Σήμερα κορυφώνεται το παραπλανητικό τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, το οποίο εδώ και αρκετές μέρες φέρνει μπέρδεμα και εξαπατήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά – προσοχή σε υποσχέσεις. Επίσης προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις – σύγχυση πορείας. Αποφύγετε αλκοόλ και χημικά.

Ζυγός

“Φορτωμένος” αστρολογικά ο φετινός Μάιος, ενώ τώρα κορυφώνεται άλλη μια δύσκολη όψη, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, το οποίο εδώ και αρκετές μέρες προκαλεί πλάνες κι εξαπατήσεις, κυρίως στον εργασιακό χώρο, σε θέματα υγείας, σε σπουδές, σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, αλλά και σε νομικά ζητήματα. Προσωρινό αίσθημα χάους ή ματαιότητας.

Σκορπιός

Σήμερα κορυφώνεται μια όψη που δημιουργεί παγίδες και σύγχυση, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, το οποίο εδώ και αρκετές μέρες μπορεί να φέρνει πλάνες στα ερωτικά αλλά και μπερδέματα ή εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα. Ορισμένα άτομα εμμένουν σε αυταπάτες και τις υπερασπίζονται δυναμικά. Ψέματα και στις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα σάς επηρεάζει έντονα εδώ και αρκετές μέρες, προκαλώντας σύγχυση πορείας, πολυδιάσπαση, χάος, παγίδες και μπερδέματα. Πρέπει μέσα απ' την ομίχλη να βρείτε τον σωστό δρόμο. Χρειάζεται προσοχή σε εξαπατήσεις και παρεξηγήσεις, τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες, όσο και σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Αιγόκερως

Είναι απαιτητικός ο φετινός Μάιος μέχρι το τέλος του και χρειάζεται διάκριση για να ξεφύγετε απ' τις πλάνες και τις παγίδες, ειδικά τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, μια όψη που φέρνει αρκετές εξαπατήσεις και μπερδέματα, τόσο σε συμφωνίες και συναλλαγές διάφορες, όσο και στο χώρο δουλειάς και σε θέματα υγείας.

Υδροχόος

Το ψέμα δεν αρέσει καθόλου στο ζώδιό σας, ενώ εδώ και αρκετές μέρες με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να παρατηρείτε ανθρώπους να υπερασπίζονται ψέματα και πλάνες με ένθερμο τρόπο. Προσοχή χρειάζεται ιδιαίτερα σε οικονομικές κι ερωτικές εξαπατήσεις, μπερδέματα και υποσχέσεις. Η ζωή βάζει παγίδες για να αναπτύξετε τη διάκρισή σας.

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί μπορεί να πέφτετε σε παγίδες και πλάνες: κάποια αδυναμία, κάποιο εγωιστικό κίνητρο σάς κάνει να αντιλαμβάνεστε λάθος την πραγματικότητα. Μια όψη που εδώ και αρκετές μέρες φέρνει εξαπατήσεις, σύγχυση στόχων, παρεξηγήσεις, παγίδες, μπερδέματα, ίσως και σωματική ευαισθησία.

Κριός

Συνεχίζεται το σερί των δύσκολων αστρολογικών όψεων μέσα στον Μάιο, ενώ τώρα ο πλανήτης σας, Άρης, κορυφώνει μια χαοτική και παραπλανητική όψη με τον Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες προκαλεί μπερδέματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και στο νου, σε επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυταπάτες. Παρεξηγήσεις και με συγγενείς.

Ταύρος

Μπορεί αυτές τις μέρες να υπολογίζετε λάθος κάποια οικονομικά θέματα και να πήρατε εσφαλμένες πρωτοβουλίες, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα να προκαλεί μια παραπλάνηση γενικά – προσοχή σε εξαπατήσεις κι υποσχέσεις. Επίσης φέρνει μπερδέματα ή και ψέματα σε φιλίες ή μέσα σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, ίντερνετ και social media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being