Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Κώστας Δαβουρλής μέσα από τα μάτια της αγαπημένης του Έλενας-23 χρόνια από τον θάνατο του

Ο Κώστας Δαβουρλής μέσα από τα μάτια της...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μοιράζεται στιγμές από την ζωή τους

Ένας από τους αθλητές που έκανε την Πάτρα περήφανη ήταν ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Κώστας Δαρβουλής. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 44 ετών αλλά ακόμα και σήμερα, 23 χρόνια μετά τον θάνατο του η Πάτρα δεν τον έχει ξεχάσει.

«Το «μαύρο διαμάντι» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ακόμα και σήμερα ο μεγαλύτερος παίκτης που ανέδειξε η Παναχαϊκή».

Η  σύζυγος του Ελένη Δαβουρλή θυμάται και μοιράζεται στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και στιγμές που έζησαν μαζί στην κοινή τους πορεία.

Για την γνωριμία τους και την απόφαση τους να παντρευτούν αναφέρει: «Ήμουνα μαθήτρια στο Λύκειο. Το σπίτι μου  στην Αγυιά ήταν κοντά στου Κώστα και για να πάω στο σχολείο περνούσα μπροστά από το σπίτι του. Μια ημέρα, περνώντας, ήταν στο μπαλκόνι με πολύ συστολή μου είπε «γειά». Συνέχισα να περνάω από το σπίτι του πηγαίνοντας στο σχολείο, αλλά δεν είχαμε άλλη συνάντηση. Μετά από έξι μήνες περίπου, ήρθε ο γαμπρός του Κώστα και μίλησε στον πατέρα μου. Προχωρήσαμε. Ο Κώστας ήταν 22 ετών και εγώ δεν είχα κλείσει τα 18. Μετά από έναν χρόνο περίπου παντρευτήκαμε».

Φυσικά αναφέρεται και στην αγάπη που είχε ο σύζυγός της για το ποδόσφαιρο τονίζοντας ότι:«Πολλές φορές συζητούσαμε για τις υποχρεώσεις του στην ομάδα, αλλά ποτέ για να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μπορεί να είχα διαπιστώσει ότι σκεφτόταν να σταματήσει, αλλά ποτέ δεν του είπα να το κάνει. Προτίμησα να το αποφασίσει μόνος του. Με τη μπάλα ανέπνεε».

Συνεχίζει λέγοντας:«Δεν υπήρχε στιγμή που να μην ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο. Στην Παναχαϊκή, στον Ολυμπιακό, σε όλες τις ομάδες. Και παίκτης στην αρχή και μετά προπονητής για λίγα χρόνια και όταν ήταν υπεύθυνος στην Παναχαϊκή στην συνέχεια».

 

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Δαβουρλής: 23 χρόνια χωρίς τον "Μαύρο Πρίγκιπα

Παναχαϊκή: Μία ιστορία 124 χρόνων - ΔΕΙΤΕ σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports