Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εισβολή Χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο- Απαιτούσαν να παραδώσει την έδρα ο διαγραμμένος Ρήγας

Εισβολή Χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμ...

Αναξερτητοποιήθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Κοκκοτή

Μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν νωρίτερα στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο δυτικής Ελλάδας και διέκοψαν τη συνεδρίαση προκειμένου να απαιτήσουν να  παραδώσει την έδρα του ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Χρυσή Αυγή Χρήστος Ρήγας ο οποίος διαγράφηκε από το κόμμα και ως εκ τούτου  εκτιμάται ότι δεν έχει δικαίωμα να εξακολουθεί να κρατάει την έδρα που ανήκει στη Χρυσή Αυγή.

Την ώρα που επικρατούσε ένταση λόγω της εισβολής προς επίλυση κομματικών διαφορών, η περιφερειακή Σύμβουλος  Αιτωλοακαρνανίας Γεωργία Κοκκοτή, εκλεγμένη  με τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε την παραίτηση της από την παράταξη της οποίας επικεφαλής είναι  ο Χρήστος Ρήγας, προκειμένου να καταδείξει την αγανάκτησή της  και ανακοίνωσε ότι  θα συμμετέχει  στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως αναξάρτητη.

 

Κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ για παν ενδεχόμενο ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν από μόνα τους και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν για να λύσουν τα προβλήματά τους στο...κόμμα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός στη Χρυσή Αυγή με πρωταγωνιστή τον Αχαιό Χρήστο Ρήγα - Παραιτήθηκε με καταγγελίες και εν συνεχεία διεγράφη με αιχμές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις