Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταγματάρχης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής - "Δεν θα πρέπει να κλείσουν οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ"

Ταγματάρχης  στην Επιτροπή Θεσμών και Δι...

Συνεχίζεται η ακρόαση ενώπιον της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των μελών της Επιτροπής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου το βασικό θέμα συζήτησης (το μεταδίδει το κανάλι της Βουλής) είναι η τοποθέτηση του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και τριών μελών του ΔΣ της ΕΡΤ.

Ως γνωστό ο Νίκος Παππάς έχει εισηγηθεί για την θέση του προέδρου της ΕΡΤ τον Διονύση Τσακνή και για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον κύριο Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος και απαντά στα ερωτήματα των μελών της Επιτροπής όπως η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Το νέο ΔΣ της ΕΡΤ όπως έχει γραφτεί, φαίνεται να διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει εκφράσει την έντονη αντίθεση της στην επιλογή των προσώπων που το απαρτίζουν.

Στο μεταξύ σε ερώτηση της κυρίας Μακρή ο Λάμπης Ταγματάρχης απήντησε χωρίς ακριβώς σαφή διατύπωση, πως δεν θα πρέπει να κλείσουν οι περιφερειακοί σταθμοί (ραδιοφωνικοί) της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα.

Το θέμα ενδιαφέρει και την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα μιας και εδώ για παράδειγμα λειτουργεί ανελλιπώς από το 1950 η ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο ενώ τα 2 χρόνια που κύλησαν από το περιβόητο «μαύρο» στην ΕΡΤ, η ΕΡΑ Πάτρας δεν έπαψε ούτε στιγμή να εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα ειδησεογραφικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό ενώ σημαντική ήταν η στήριξη από φορείς και αλληλέγγυους πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις