Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Το "Φωτεινό Αστέρι" ζητά οικοδομικά υλικά για να επισκευάσει την "τρώγλη" μέσα στην οποία ζει μητέρα με το ανήλικο παιδί της

Πάτρα:Το "Φωτεινό Αστέρι" ζητά...

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε

Οι εικόνες για τις συνθήκες μέσα στις οποίες μια μητέρα στην Πάτρα προσπαθεί να μεγαλώσει το ανήλικο παιδί της είναι αποκαλυπτικές.

Το Φωτεινό Αστέρι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων παιδιών και των οικογενειών τους, ανέλαβε την πρωτοβουλία να επισκευάσει το σπίτι.

Η λειτουργία της οργάνωσης άλλωστε, βασίζεται εξ ολοκλήρου στην βοήθεια που προσφέρουν συμπολίτες και σε εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Το Φωτεινό Αστέρι έχει ήδη αξιοποιήσει την προσφορά εθελοντών για εργασίες οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, καθώς και τη δωρεά υλικών για τις επισκευές του χώρου που στεγάζει την συγκεκριμένη μονογονεϊκή οικογένεια. Για να ανταπεξέλθουμε στο έργο, χρειάζονται:

άμμο, τσιμέντο, ασβέστη, μαρμαρόσκονη,στόκο σπατουλαρίσματος, πλαστικό χρώμα, αστάρι μετάλλου λαδομπογιά και εθελοντές Σοβατζή και Ελαιοχρωματιστή.
και σιδερά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις