Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προσπάθησαν να "περάσουν" όχημα με πλαστό αριθμό πλαισίου από το λιμάνι

Πάτρα: Προσπάθησαν να "περάσουν&quo...

Συνελήφθησαν και αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν λαθραία για Ιταλία

Είχαν κρύψει τον γνήσιο αριθμό αυτοκόλλητο αριθμό πλαισίου με αυτοκόλλητο και επιχείρησαν να περάσουν το κλεμμένο αυτοκινητο απο τον έλεγχο των λιμενικών.

Οι μοτοσικλετιστές Άμεσης Επέμβασης (Ο.Μ.Α.Ε.) του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας συνέλαβαν όμως τον 28χρονο αλλοδαπό οδηγό και τον 30χρονο συνοδηγό του όταν διαπιστωσαν οτι στο παρμπρίζ του οχήματος είχαν κολλήσει πλαστό αριθμό πλαισίου. Οι λιμενικοί αποκόλλησαν το πλαστό αυτοκόλλητο και εμφανίστηκε ο γνήσιος αριθμός ενώ μετά απο έρευνα στα αρχεία της Λιμενικής Αρχής εμφανίστηκε μία ταυτότητα SCHENGEN με μέτρο «κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα – απωλεσθέντα οχήματα και πινακίδες κυκλοφορίας».

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν λαθραία για Ιταλία

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Πέντε παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ολοι τους βρέθηκαν κρυμμένοι σε φορτηγά οχήματα, στο χωρο του φορτίου, μετά απο υποδειξεις των οδηγών. Κανείς δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Το απόγευμα της Παρασκευής εντοπίστηκε επισης ένα ακόμη άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για το Μπάρι της Ιταλίας επιδεικνύοντας στους αστυνομικους πλαστή ταυτοτητα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις