Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εντοπίσαμε την Φωτεινή Τσαβαλά σε "πρόβα νυφικού"

Εντοπίσαμε την Φωτεινή Τσαβαλά σε "...

... & μας τα είπε όλα!

Την εντοπίσαμε στο κομμωτήριό της στην Ρήγα Φεραίου, σε ένα μικρό διάλλειμμα ανάμεσα στα ταξίδια που κάνει τον τελευταίο καιρό για να παρακολουθήσει σεμινάρια κορυφαίων κομμωτών και σε αμέτρητες πρόβες με τις μέλλουσες νύφες που της έχουν εμπιστευθεί την "ημέρα της ζωής τους"... Αν και δεν παίρνει σχεδόν ανάσα, η hairstylist Φωτεινή Τσαβαλά, με μεγάλη χαρά μας μίλησε για το τι προστάζει η μόδα για τα νυφικά χτενίσματα, αλλά και τί συμβουλή δίνει η ίδια, την ίδια στιγμή που μπροστά μας έκανε πρόβα σε μια νύφη και αυτό που είδαμε ήταν η επιτομή της φινέτσας!

"Το σίγουρο είναι ότι κάθε γυναίκα, ειδικά την ημέρα του γάμου της, θέλει να ξεχωρίσει, να εντυπωσιάσει και να κάνει μια μοναδική εμφάνιση. Αυτός είναι ο στόχος της και από εκεί ξεκινάμε...

Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για τέτοια χτενίσματα και ποικίλουν ανάλογα με το αν τα μαλλιά είναι μακριά ή κοντά, ενώ μεγάλη σημασία έχει και το σχήμα του προσώπου.
Πιό προνομιούχες θεωρούμε όσες διαθέτουν μακριά μαλλιά, μιας και εκεί οι προτάσεις είναι αμέτρητες και προσαρμόζονται στο στιλ που θέλει να έχει η κάθε μια.
Οι χαμηλοί σινιόν κότσοι, από τη βάση του σβέρκου που αναπτύσσονται προς το επάνω μέρος του κεφαλιού δίνουν πάντα ένα εκλεπτυσμένο και αρχοντικό αποτέλεσμα.
Για τις πιο ρομαντικές, προτείνω τα ατημέλητα boho χτενίσματα, ενώ για της γυναίκες που θέλουν τα μαλλιά τους κάτω και να φαίνεται το μάκρος τους, μου αρέσουν είτε οι ανάλαφρες μπούκλες ή ακόμα και οι χαλαρές αλλά πολύ ιδιαίτερες πλεξούδες που δημιουργούν μια αέρινη εμφάνιση.
Τελευταίο trend στα νυφικά χτενίσματα είναι τα λουλούδια, που ενώ παλιότερα τα σνομπάραμε πολύ, τώρα κλέβουν την παράσταση! Πρόσφατα, σε μια νύφη με πολύ κοντά μαλλιά, βάλαμε ένα στεφανάκι λουλουδιών και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα γλυκό και ρομαντικό.
Οι ιδέες για νυφικά χτενίσματα είναι πάρα πολλές και για κάθε στιλ. Σημασία έχει να ξέρει η κάθε γυναίκα τί θέλει και τι της αρέσει ή ακόμα κι αν δεν το έχει βρει, να έχει τη διάθεση και το χρόνο να το ψάξουμε μαζί μέσα από τις συζητήσεις και τις πρόβες.
Θέλω και εγώ να είναι οι "νύφες μου" λαμπερές και εντυπωσιακές εκείνη την ημέρα και να τις καμαρώνω!"

Την κα. Φωτεινή Τσαβαλά θα τη βρείτε στο κομμωτήριό της:
Tsavala Hair Studio
Ρήγα Φεραίου & Κανάρη, Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά