Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Νεκρός σκύλος στη θάλασσα!

Αμαλιάδα: Νεκρός σκύλος στη θάλασσα!

Το μίσος για τα αδέσποτα συνεχίζεται

Σίγουρα αποτελούν μεμωνομένες περιπτώσεις "ανθρώπων" όμως οι πράξεις τους σοκάρουν την κοινή γνώμη. Η φωτογραφία του κ. Θοδωρή Χρυσανθακόπουλου που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media δείχνει μια ακόμα πράξη μίσους στην περιοχή της Αμαλιάδας απέναντι στα αδέσποτα. Μετά τα μαζικά κρούσματα δηλητηρίασης στην περιοχή του νοσοκομείου και κάποια άλλα στοχευμένα σε χωριά του δήμου Ήλιδας, χθες στην Κουρούτα, υπήρξε αυτή τη εικόνα. Ένας σκύλος νεκρός στην θάλασσα, σε απομακρυσμένο σημείο της γνωστής παραλίας.

Ο δράστης άγνωστος η κατάληξη των δηλητηριασμένων ζώων γνωστή... Τώρα κάποιοι τα πετάνε - προκλητικά - και στη θάλασσα...

Και φυσικά τα σχόλια των χρηστών στα social media είναι ανάλογα της αποτρόπαιας αυτής πράξης... Είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτό που γίνεται με τα αδέσποτα και τις ακραίες συμπεριφορές απέναντι στα ζώα στο νομό.

Ευκαιρίας δοθείσης το ilialive.gr αναφέρει την πρόταση που έχει καταθέσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Σπυρούνης προς το δήμο Πύργου. Πρόταση που έχει αναφερθεί στον ίδιο το δήμαρχο κ. Λιατσή, θεωρήθηκε εξαιρετική αλλά δεν υλοποιήθηκε για "αγνωστους" λόγους.

Ο δήμος Πύργου στην περιοχή Μεσολογγάκι διαθέτει τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις των παλιών σφαγείων. Ο χώρος θεωρείται ιδανικός για τη δημιουργία καταφύγιου αδεσπότων ζώων καθώς με πολύ μικρό κόστος μπορεί να καταστεί σύγχρονος και απόλυτα λειτουργικός, ενώ ακόμα και στη σημερινή του κατάσταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όρους καλύτερους απο αυτούς που φυλάσσονται σήμερα τα αδέσποτα σε άλλους χώρους. Ο συγκεκριμένος χώρος λόγω γεωγραφικής θέσης και εφόσον υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των δήμων και κυρίως των δήμων Πύργου και Ήλιδας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνολικά για το νομό Ηλείας, με την συμβολή εθελοντών και φιλοζωικών συλλόγων. Αν μάλιστα αξιοποιηθούν τα χρήματα που προσφέρονται για τη δημιουργία και λειτουργία ανάλογων εγκαταστάσεων τότε λύνεται με τους καλύτερους όρους το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις