Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άνοιξη με νέες παραλαβές στις καλύτερες τιμές

Άνοιξη με νέες παραλαβές στις καλύτερες τιμές

Το κατάστημα Κολλιόπουλος, στην Πάτρα, διαθέτει ιστορία, ποικιλία, εξυπηρέτηση

Άνοιξη με νέες παραλαβές στις καλύτερες τιμές στο κατάστημα «Κολλιόπουλος». Η γνωστή, εδώ και περίπου πενήντα χρόνια, πατρινή οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει τα προϊόντα της σε ασυναγώνιστες τιμές. Είδη οικιακής χρήσης, κουζίνας, μπάνιου, διακοσμητικά, μικροέπιπλα κ.α., σε χαμηλές τιμές που «χτυπούν» τις πολυεθνικές και στηρίζουν τους καταναλωτές.

Η επιχείρηση «Κολλιόπουλος» στο κέντρο της Πάτρας (Κορίνθου και Φιλοποίμενος) αποτελεί αυτή την περίοδο την πρώτη επιλογή των πατρινών, για την οργάνωση και την τακτοποίηση του σπιτιού. Θήκες φύλαξης ρούχων και κουβερτών, θήκες για κοστούμια και παλτά, σωλήνες αποθήκευσης χαλιών και σκοροαπωθητικά-αρωματικά για την προστασία της ντουλάπας προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία και χαμηλές τιμές.

Και –όπως πάντα- η εξυπηρέτηση είναι αυστηρά προσωπική. Όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος: «Μετά από τόσα χρόνια, γνωριζόμαστε με τους πελάτες μας με τα μικρά μας ονόματα. Ευχαριστούμε για τη στήριξή και υποσχόμαστε να κάνουμε από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατό. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και υπομονή».

Κολιόπουλος – Πλαστικά, υαλικά, είδη δώρων – Κορίνθου 276, Πάτρα – 2610 222070.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά