Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Και φέτος το τριήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου

Και φέτος το τριήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Μ...

3-5 Ιουλίου, Λιμάνι Μεσολογγίου

Η μεγαλύτερη γιορτή του εθελοντισμού αυτό το καλοκαίρι γίνεται στο Λιμάνι Μεσολογγίου. Ένα τριήμερο που θα γεμίσει με μουσική. Μια παρέλαση από 20 και πλέον μπάντες που θα εμφανιστούν εθελοντικά. Το Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου είναι μία καθαρά μουσική συνάντηση.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

«Μία συνάντηση που δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ, αλλά το χαρακτήρα της γιορτής και βασικό σκοπό να φέρει σε επικοινωνία τον κόσμο. Μία συνάντηση που έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη μας στο Δήμο της ιερής πόλης του Μεσολογγίου.

Η ιστορία του Μουσικού Φεστιβάλ Μεσολογγίου ξεκίνησε το Μάιο του 2013, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων είχε την ιδέα να διοργανώσει ένα νέο, ετήσιο μουσικό event στην περιοχή, με καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα, ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα, όπως αντιλαμβάνεστε.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες όμως που παρουσιάστηκαν, η πρώτη διοργάνωση του, τότε μονοήμερου, rock festival στο Μεσολόγγι, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούλιο του ίδιου έτους, με συμμετοχή από γνωστές, αλλά και ερασιτεχνικές μπάντες. Για να ακολουθήσει, η αμέσως επόμενη χρονιά με μία τριήμερη διοργάνωση και τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων εθελοντών αλλά και καλλιτεχνών, διαφόρων μουσικών ειδών (Rock, έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο, hip-hop και Dj Sets).

Πλέον, το Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου, 2 χρόνια μετά, έχει γίνει θεσμός για την πόλη και μπορεί υπερήφανα να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε και εσείς (σαν μουσικός, εθελοντής, χορηγός ή απλός θεατής) στο Τριήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου 2015!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture