Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα:Κερδίστε προσκλήσεις για το live με τους Onirama στο W Rio Ακρωτήρι

Πάτρα:Κερδίστε προσκλήσεις για το live μ...

Μάθετε πώς θα κερίσετε

Την Κυριακή 24 Μαΐου οι Onirama μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην Πάτρα την Κυριακή του Καρναβαλιού επιστρέφουν στην πόλη εκείνο το βράδυ για ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτ

Γιάννης και Παναγιώτης Ροδόπουλος μαζί με τον Σπύρο Μαλεβίτη και σε συνεργασία με τον Χάρη Παναγόπουλο διοργανώνουν ένα ακόμη πάρτυ για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι.

Το ραντεβού θα δοθεί στο Ρίο και στο "W Rio Ακρωτήρι". Μετά τις «Μέλισες» και τον Γιώργο Σαμπάνη ο χώρος υποδέχεται το πετυχημένο συγκρότημα το οποίο είναι έτοιμο να χαρίσει στο πατρινό κοινό για μια ακόμη φορά αξέχστες στιγμές.

To thebest.gr θα δόσει μετά από κλήρωση από μια διπλή πρόσκληση σε δυο τυχερούς αναγνώστες του που για να κερδίσουν τις προσκλήσεις δεν έχουν παρα να κοινοποιήσουν από το fun page του thebest.gr στο facebook (The Best Portal) το θέμα με τίτλο:«Πάτρα:Κερδίστε προσκλήσεις για το live με τους Onirama στο W Rio Ακρωτήρι».(Η κοινοποίηση του θέματος θα πρέπει να είναι δημόσια).

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή το πρωί στις 24 Μαίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στομ facebook.

Oι Onirama θα ανέβουν στην σκηνή που θα έχει διαμορφωθεί στις 21.00 και θα δώσουν το σύνθημα για την έναρξη μιας βραδιάς με ρυθμό,κέφι και τραγούδι.

Τιμή εισόδου/ποτού: 8 ευρώ

Τιμή Φιάλης (ανά 5 άτομα) σε πάσο: 100 ευρώ

Πληροφορίες-Κρατήσεις :6937144344, 6934605584

6945542111

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight