Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αηδιασμένος από την Eurovision και τις «τραγουδίστριες της με τα γένια» δήλωσε ο Πατριάρχης Κύριλλος

Αηδιασμένος από την Eurovision και τις «...

Ο Ορθόδοξος Πατριάρχης ευχήθηκε η χώρα του να μην κερδίσει την Eurovision

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος ευχήθηκε η χώρα του να μην κερδίσει και να χάσει στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision προκειμένου να αποφευχθεί μία εισβολή των «τραγουδιστριών με τα γένια» στη Ρωσία τον επόμενο χρόνο, αναφερόμενος προφανώς στη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, την Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία.

Η Πολίνα Γκαγκάρινα, που εκπροσωπεί τη Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στην Βιέννη, θεωρείται ένα από τα φαβορί του τελικού που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ στις 22.00. Στην περίπτωση που νικήσει, η επόμενη Eurovision θα διεξαχθεί στη Ρωσία, όπως προβλέπουν οι όροι του διαγωνισμού.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας όπως αναφέρει ανάρτηση από το σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα, αντιπρότεινε ότι η χώρα του πρέπει να υποστηρίζει «τα νανουρίσματα, τις θρησκευτικές ωδές και τα πατριωτικά τραγούδια».

Ακόμα ο Πατριάρχης Μόσχας υπογράμμισε πως «πρέπει να οργανώσουμε το δικό μας διαγωνισμό που θα προέβαλε την κουλτούρα μας, με στόχο να την παρουσιάσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο», όπως μετέδωσε το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Το 2014 η νίκη της Κοντσίτα Βουρστ, της τραγουδίστριας με το μούσι, είχε καταδικαστεί από πολλούς εκπροσώπους της πολιτικής ζωής της Ρωσίας και η ορθόδοξη Εκκλησία είχε κάνει λόγο για μία νίκη «που νομιμοποιεί την αμαρτία».

Η φετινή Ρωσίδα εκπρόσωπος Πολίνα Γκαγκάρινα (ερμηνεύει το κομμάτι «A Million Voices») δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις αυτήν την εβδομάδα από τους χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης αφότου ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία όπου απεικονιζόταν να δίνει ένα φιλί στην τραγουδίστρια από την Αυστρία, όπως αναφέρει η ανάρτηση του σάιτ των «Νέων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight