Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το thebest.gr κάνει crash test στα πακέτα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας-Ποια συμφέρουν περισσότερο

Το thebest.gr κάνει crash test στα πακέτ...

Οικονομικά πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες σου

Σε μια εποχή όπου ή ανάγκη για επικοινωνία αυξάνεται συνεχώς οι εταιρείες τηλεφωνίας παρουσιάζουν προγράμματα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας που σαν στόχο έχουν να  ικανοποιούν τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών τους. Το the best.gr έκανε μια έρευνα στην αγορά και σας παρουσιάζει τα προγράμματα των εταιρειών που συμφέρουν περισσότερο το μέσο καταναλωτικό κοινό.

Η Wind για την σταθερή της τηλεφωνία παρέχει απεριόριστο internet και κλήσεις σε σταθερά με 20 ευρώ το μήνα. Για την κινητή τηλεφωνία προσφέρει 300 λεπτά ομιλίας 30 SMS  και 300 MB internet με 25 ευρώ το μήνα.

H Cyta από ότι φαίνεται να είναι ο καλύτερος σου φίλος στην επικοινωνία αφού μέχρι το Σάββατο 23 Μαΐου στα σταθερά τηλέφωνα προσφέρει με 23 ευρώ παρέχει 2play στα 24 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά Ελλάδας, 300 λεπτά σε κινητά Ελλάδας αλλά και δωρεάν ενεργοποίηση.

Από την Δευτέρα 25 Μαΐου στην σταθερή τηλεφωνία της cyta θα υπάρχει πακέτο το οποίο παρέχει:

Απεριόριστες κλήσεις προς Σταθερά & Κινητά Cyta ,24Μbps internet ,24μηνο συμβόλαιο με 18 ευρώ.

Απεριόριστες κλήσεις προς Σταθερά & Κινητά Cyta ,24Μbps internet ,12μηνο συμβόλαιο με 21 ευρώ.

Τέλος, νέο 2play (μοναδική προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα) θα παρέχει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά & κινητά Cyta,300¨σε κινητά Ελλάδος ,24Μbps interne μέσα από ένα 24μηνο συμβόλαιο με 23 ευρώ.Μάλιστα σε όλα τα πακέτα παρέχεται δωρεάν εξοπλισμός.

Στην κινητή τηλεφωνία της cyta με ένα πακέτο που στοιχίζει 17 ευρώ παρέχει 300 λεπτά προς όλους, 300 λεπτά προς cyta,300 MB Mobile internet αλλά και 30sms προς όλους. Επίσης υπάρχει πακέτο όπου δίνει 100 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά προς cyta.

Μια συμφέρουσα προσφορά είναι και αυτή όπου με 25 ευρώ δίνονται 1.000 λεπτά προς όλους, 1.000 sms προς όλους αλλά και 1.000 MB Mobile Internet.

Η Fortnet αυτή την στιγμή προσφέρει απεριόριστες κλήσεις από σταθερά προς σταθερά, για σε όλη την Ελλάδα αλλά και κλήσεις προς όλα τα κινητά σε τιμή σταθερού (απλή αστική χρέωση) με 20 ευρώ.

Επίσης ένα ικανοποιητικό πακέτο στην σταθερή του τηλεφωνία παρέχει ο ΟΤΕ στο οποίο δίνει 27 ευρώ απεριόριστες κλήσεις σε σταθερα και 150 λεπτά προς κινητά τηλέφωνα.

Χωρίς αμφιβολία, οι εταιρείες και οι επιλογές στην κάθεμια από αυτές είναι πολλές. Έσείς δεν έχετε παρα να επιλέξετε την εταιρεία και το πακέτο που ικανοποιεί τις περισσ΄'οτερες ανάγκες σας στην πιο οιοκονομική τιμή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά