Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

"Η Καθαρίστρια του LifeStyle" με την Φανή Παλιούρα στο Λιθογραφείον

"Η Καθαρίστρια του LifeStyle" ...

Η παράσταση διακωμωδεί αυτό που ζήσαμε, το lifestyle στη δόξα και την πτώση του

Ο θεατρικός μονόλογος «Η καθαρίστρια του LifeStyle» του Αντώνη Τσιπιανίτη, διάρκειας 70 λεπτών σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη με ερμηνεύτρια την ηθοποιό Φανή Παλιούρα που είχε παιχθεί και χειροκροτηθεί στην Αθήνα, στο Vault στον Βοτανικό, θα έρθει για δύο βραδιές στην Πάτρα, στο Λιθογραφείον στην Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων, στις 24 και 25 Μαίου 2015 ενώ οι σχετικές αφίσες ήδη έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Ένα έργο γι' αυτό που άμεσα ή έμμεσα ζήσαμε: το lifestyle στη δόξα και την πτώση του. Η ζωή στα lifestyle περιοδικά φιλτράρεται μέσα απ' το βλέμμα της Πελαγίας.

Η Πελαγία είναι η γυναίκα που έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως η ζωή δεν είναι γι' αυτήν, είναι για τους άλλους. Είναι για τις όμορφες ξανθιές τηλεπαρουσιάστριες, για τις sexy τραγουδίστριες που μικραίνουν αντί να μεγαλώνουν, για τις λαμπερές κυρίες δίπλα στους πλούσιους κύριους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια. “Πελαγία ίσον φτώχεια. Πελαγία ίσον Όχι με κεφαλαία γράμματα, Πελαγία ίσον σφουγγαρίστρες και ξεσκονόπανα’”

Με την ελπίδα να ξεφύγει από αυτό το “Όχι” που την ακολουθεί για μια ζωή, παίρνει δάνεια, αγοράζει μοδάτα ρούχα, πηγαίνει σε κοσμικά πάρτυ και επιτέλους αποβιβάζεται και στον τόπο που πιστεύει ότι είναι η “Ιθάκη” της-την Μύκονο. Συντελεστές

Βοηθός σκηνοθέτης: Δέσποινα Γιαννούλη.

Σκηνικά/ Επιμέλεια κοστουμιών: DFdesign.

Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Σταγκίκας.

Στις 21.30 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων στο 2610 328394.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life