Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έκαναν... περιοδεία άνθρωπο που αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα γιατί δεν έβρισκαν...γιατρό!

Δυτική Ελλάδα: Έκαναν... περιοδεία άνθρω...

Περιπέτεια μέσα στη νύχτα για ασθενή και τους συγγενείς του

Βραδιά έντονης ανησυχίας η χθεσινή για τους συγγενείς ασθενούς που αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα. Οι συγγενείς έκαναν κυριολεκτικά... περιοδεία στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας για να βρούν καρδιολόγο για να φθάσει τελικά ο άνθρωπός τους ώρες μετά σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου εισήχθη τη νυχτά γύρω στη μια τα ξημερώματα ένα καρδιολογικό περιστατικό, ευτυχώς όπως αποδείχθηκε χωρίς να αποβεί μοιραίο για τον ασθενή.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου δεν υπήρχε εφημερεύων καρδιολόγος και ο ασθενής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου εκεί υπήρχε η πληροφόρηση ότι εφημέρευε καρδιολόγος.

Όμως φτάνοντας στο Μεσολόγγι οι διασώστες του ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν πως ούτε εκεί εφημέρευε καρδιολόγος και πως η πληροφόρηση ήταν λάθος.

Μονόδρομος λοιπόν ήταν η διακομιδή του ασθενούς στην Πάτρα με χαρακτηριστική όμως καθυστέρηση, που ευτυχώς δεν απέβη μοιραία για τον ασθενή.

Δεν χρειάζεται βέβαια αρκετή φαντασία για να υποθέσει κανείς ποια μπορεί να ήταν η κατάληξη, αν το περιστατικό ήταν πιο σοβαρό…

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του aerasnews.gr αυτό είναι μάλλον ένα παράδειγμα, από όσα θα συμβούν από εδώ και στο εξής, μετά δηλαδή την απόφαση των καρδιολόγων του Αγρινίου και Μεσολογγίου να μην κάνουν επιπλέον εφημερίες πέραν αυτών που ορίζει ο νόμος.

Κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον οκτώ μέρες το μήνα δεν θα υπάρχει εφημερία καρδιολόγου πουθενά στην Αιτωλοακαρνανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Κίνδυνος να μείνουν νηστικοί οι ασθενείς στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις