Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Bloomberg: Στο σκοτάδι και χωρίς σημάδια προόδου για την Ελλάδα, στη Ρίγα - ΒΙΝΤΕΟ

Bloomberg: Στο σκοτάδι και χωρίς σημάδια...

Εξανεμίζεται η αρχική αισιοδοξία σύμφωνα με το Bloomberg

Χωρίς κάποιο σημάδι συμφωνίας ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ηγετών Ελλάδας, Γαλλίας και Γερμανίας, αναφέρει το Bloomberg για τη χθεσινή συνάντηση στη σύνοδο κορυφής.

Δεν διαφάνηκε κάποια πρόοδος, αλλά η αδυναμία ρευστότητας στην ελληνική οικονομία πιέζει ασφυκτικά να βρεθεί κάποιος κοινός τόπος για συμφωνία μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναφέρει το ρεπορτάζ του Bloomberg.

Η κάθε πλευρά, σημειώνει, θέτει στο τραπέζι τις απόψεις της, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έρχονται κοντά οι δυο πλευρές ακόμη. Σήμερα το μεσημέρι θα ακούσουμε περισσότερα στη συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής ο Γάλλος πρόεδρος Φ. Ολάντ, σημείωσε ότι «δεν θα διαπραγματευθούμε εδώ το θέμα της Ελλάδας» και υπογράμμισε: «Είναι η αλήθεια ότι η συνάντηση εδώ μας επιτρέπει να προετοιμάσουμε κυρίως τη συνάντηση του Eurogroup  στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Ιουνίου».

Η Άγκελα Μέρκελ δεν έκανε καμιά δήλωση προσερχόμενη στη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ, ούτε και όταν τελείωσε η τριμερής στο ξενοδοχείο σστη Ρίγα σε ένα δωμάτιο που όπως αναφέρει το Bloomberg ήταν γεμάτο με μπολ με βατόμουρα και μπουκάλια νερό. Η ίδια, λακωνική, αποχώρησε μετά το τέλος της συνάντησης, λέγοντας στους δημοσιογράφους που περίμεναν «Καληνύχτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ σήμερα το μεσημέρι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις