Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

IPPOCAMPUS Junior Sumer School 2015

IPPOCAMPUS Junior Sumer School 2015

Με εμπλουτισμένο πρόγραμμα και νέες προτάσεις που θα ενθουσιάσουν παιδιά και γονείς κι αυτό το καλοκαίρι

Το IPPOCAMPUS Junior Sumer School που ξεχώρισε το προηγούμενο καλοκαίρι και έκανε το όνειρο γονιών και παιδιών πραγματικότητα, θα ανοίξει τις πόρτες του και φέτος με σούπερ εμπλουτισμένο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις!

Με στόχο το καλοκαίρι να γίνει η εποχή της πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών μέσα από την ψυχαγωγία, τη μάθηση, και τη φαντασία το IPPOCAMPUS Junior Sumer School  εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών συνδυάζοντας ευχάριστα την εκπαίδευση και την απασχόληση με τη χαλαρότητα των διακοπών στο κέντρο της πόλης. Παιδαγωγοί και επαγγελματίες γίνονται οι εμπνευστές ποικίλων θεματικών εργαστηρίων και δράσεων που καλούν τα παιδιά να στοχαστούν, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν.ol

Η μαγειρική, τα εικαστικά, το θέατρο, η τεχνολογία, ο χορός, η τεχνολογία είναι ελάχιστα από τα θέματα των εργαστηρίων που έχουν προγραμματιστεί. Τα παιδιά αναλαμβάνουν δράση και γίνονται εξερευνητές και δημιουργοί σε διαφορετικά θέματα που τα ενθουσιάζουν, τα διασκεδάζουν και τα εκπαιδεύουν ταυτόχρονα. Τον προγραμματισμό και την επίβλεψη έχουν έμπειροι παιδαγωγοί και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαφοροποιείται ώστε να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το περσινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενδεικτικά ενότητες για την Μεσόγειο, την αρχαία Αίγυπτο, τα Κάστρα και τους Ιππότες, τη μαγευτική Αφρική, το αχανές Διάστημα και το Ανθρώπινο Σώμα, ενώ η αποκλειστική παράσταση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ¨Το παπάκι πάει ….. ¨ ευαισθητοποίησε τα παιδιά σε θέματα εξαφανίσεων, κακοποίησης και εκφοβισμού.

Φέτος το IPPOCAMPUS Junior Summer School φιλοδοξεί να προσφέρει άκρως πρωτότυπα δημιουργικά εργαστήρια που θα φέρουν στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και τις δεξιότητες των παιδιών σε συνεργασία με καταξιωμένους εκπαιδευτές-εμψυχωτές έκπληξη!

Το IPPOCAMPUS Junior Sumer School είναι το μοναδικό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης στην Ελλάδα που λειτουργεί στα πρότυπα του επιτυχημένου θεσμού Summer School που εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο. Το καινοτόμο πρόγραμμα IPPOCAMPUS Junior Sumer School τελεί υπό την αιγίδα του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού στη Δυτική Ελλάδα, που συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διευρύνει τις επιχειρηματικές του δράσεις.

Το IPPOCAMPUS Junior Sumer School είναι το μοναδικό πρόγραμμα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ που θα λειτουργήσει ολόκληρο το καλοκαίρι!

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 15 Ιουνίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου με αναρίθμητα εργαστήρια και εκπληκτικές θεματικές ενότητες. Οι ώρες προσέλευσης είναι από τις 8 πμ. έως τις 3μμ.. Θα λειτουργήσουν τμήματα ανά ηλικιακή ομάδα (6-9 ετών και 10-12 ετών). Ισχύουν ειδικές τιμές αδέλφια, τρίτεκνους και πολύτεκνους καθώς και για διευρυμένη διάρκεια.

Πληροφορίες:Ζαΐμη 21, 5ος όροφος, Τ: 2610-270598
www.facebook.com/Ippocampus JuniorSummerScho

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά