Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα η μητέρα του παιδιού που τραυματίστηκε στην παιδική χαρά- Τι λέει στο thebest.gr για την τσουλήθρα της...συμφοράς

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα η μητέρα του παιδ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Θα κάνει μήνυση κατά του Δήμου

Την βρήκα σήμερα το μεσημέρι, μόλις έβγαινε εμφανώς προβληματισμένη από τον Εισαγγελέα. Η εκπαιδευτικός κ. Καραμπέτσου, ο 8χρονος  γιος της οποίας τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων καθώς η τσουλήθρα της είχε μόλις ...φτιαχτεί και έμοιαζε με δίκοπο μαχαίρι (είχε αφεθεί το ξύλο χωρίς την παραμικρή επεξεργασία ή λείανση), έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις κινήσεις. Η πρώτη είναι να δώσει τόπο στην οργή και να ξεχάσει ότι για τα τέσσερα ράμματα στο κεφάλι του γιου της φέρνουν ευθύνη άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την παιδική απερισκεψία.

Η δεύτερη είναι να γράψει μόνη της ένα μηνυτήριο κείμενο και να περιμένει να δει πώς κινείται ο μηχανισμός απόδοσης δικαιοσύνης. Και η τρίτη, να αναθέσει την υπόθεση σε ένα δικηγόρο, πληρώνοντας για να βρει το δίκιο της.

Το πρώτο το απέκλεισε καθώς εκτιμά ότι κάθε ενεργός και υπεύθυνος πολίτης δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια του σε κάτι τέτοια. Άλλωστε, όπως όλοι μας, προβληματίσηκε πολύ πάνω στο τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο γιος της αντί για τέσσερα ράμματα στο κεφάλι είχε τραυματιστεί π.χ. σε κανένα μάτι και η ζημιά του ανέμελου παιχνιδιού άφηνε πίσω της κάτι πολύ πιο σοβαρό. Επέλεξε να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Δήμου "για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο με άλλο παιδί και να μην νιώσει κανείς άλλος την ίδια λαχτάρα".

Ο Εισαγγελέας πάντως την παρέπεμψε να δηλώσει το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

"Δε πίστευα στα μάτια μου όταν είδα τον γιο μου σε αυτή την κατάσταση" μου λέει. Καθόμουν με μια φίλη μου λίγο παραπέρα και ξαφνικά είδα το παιδί να έρχεται προς το μέρος μου βουτηγμένο στα αίματα. Έπαθα σοκ. Αμέσως το άρπαξα για να πάω στο νοσοκομείο και άφησα πίσω μου τον άλλο μου γιο και την φίλη μου. Στο ταξί ο μικρός μου έλεγε ¨μαμά μη φοβάσαι". Πήγαμε στο Καραμανδάνειο το οποίο δεν εφημέρευε αλλά μας δέχτηκε  ως έκτακτο περιστατικό. Ο μικρός έκανε τέσσερα ράμματα ψηλά στο κεφάλι του.

Μέχρι να επιστρέψω για να πάρω τον άλλο μου γιο, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έφταιγε για το ατύχημα. Όταν επέστρεψα στην παιδική χαρά ήταν όλοι ανάστατοι. Τότε μου έδειξαν το ξύλο στην τσουλήθρα και κατάλαβα τι έγινε. Ήταν ένα ξύλο που και απλά να το ακουμπούσες, θα τραυματιζόσουν. Ένα ξύλο σαν μαχαίρι. Στην παιδική χαρά, είχε φτάσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ένας μηχανικός. Ακόμη και ο αντιδήμαρχος μου έλεγε ότι θα έχω δίκιο να κάνω μήνυση. Ο μηχανικός κοίταζε το ξύλο με περισυλλογή".

Η κ. Καραμπέτσου, απευθύνθηκε σήμερα και στην αστυνομία. Όπως της είπαν, για τη  συγκεκριμένη παιδική χαρά στα Ψηλά Αλώνια, είναι δεκάδες οι κατά καιρούς καταγγελίες για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα παιχνίδια και τους κινδύνους που υπάρχουν, ενώ την προέτρεψαν να κινηθεί νομικά μήπως και βγει άκρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα:Καταγγελία στο Δήμο από γονείς για τις κακοτεχνίες στην παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων-Με ράμματα στο κεφάλι κατέληξε 8χρονος!

 

Πάτρα: 8χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σε παιδική χαρά και κατέληξε στο Νοσοκομείο για… ράμματα – ΦΩΤΟ

 

Πάτρα: Ο Δήμος σφραγίζει την παιδική χαρά του "Φάρου", παρά το γεγονός ότι του προσκομίστηκαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά!-Προσφυγή στην Περιφέρεια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις