Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Νiforeika Βeach καλωσορίζει τη φετινή σεζόν με μια μοναδική προσφορά!

Το Νiforeika Βeach καλωσορίζει τη φετινή...

Απολαύστε ένα τριήμερο, μόλις 28 χιλιόμετρα από την Πάτρα

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια ευκαιρία για όλους να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να αφιερώσουμε χρόνο στους αγαπημένους μας και να μαζέψουμε δυνάμεις. Ειδικά όταν μπορούμε χωρίς μεγάλες μετακινήσεις και σε προσιτές τιμές να οργανώσουμε μια σύντομη απόδραση, αρκετή όμως για να γεμίσουμε ενέργεια και να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας.

Σε απόσταση μόλις 28 χλμ από την Πάτρα, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο 12 στρεμμάτων, στην παραλία του παραδοσιακού χωριού Νιφορέικα βρίσκεται το ξενοδοχειακό Niforeika Beach. Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε ένα βράχο μοναδικής ομορφιάς, προσφέροντας στον επισκέπτη μια αξέχαστη θέα στον Πατραϊκό κόλπο.

Αποτελείται από το κυρίως κτίριο του ξενοδοχείου και το συγκρότημα των bungalows. Διαθέτει 50 δωμάτια, μεγάλη πισίνα με εξωτερικό μπαρ, παιδική πισίνα, σαλόνι, εστιατόριο, μίνι μάρκετ, πάρκινγκ.

Ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο μια μοναδική παραλία, βραβευμένη με την γαλάζια σημαία όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στις αναπαυτικές ξαπλώστρες. Για εκείνους που έχουν ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση, προτείνουμε μπάνιο στην πισίνα απολαμβάνοντας τη θέα δίπλα στο ανακαινισμένο pool bar ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ προσφέροντας δροσιστικά κοκτέιλ, αναψυκτικά, καφέ αλλά και πλούσια σνάκς.

Επίσης το Niforeika Beach διαθέτει φιλόξενους και καλαίσθητους χώρους,  όπου μπορούν να φιλοξενηθούν κοινωνικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν έχετε ονειρευτεί ένα γάμο ή μια βάπτιση με ... θέα τη θάλασσα δεν χρειάζεται λοιπόν να αναζητήσετε ένα νησί. Μπορείτε με τη βοήθεια της διεύθυνσης του ξενοδοχείου να οργανώσετε μια βραδιά σε μια πραγματικά ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, που θυμίζει νησί αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη.

Εκμεταλλευτείτε τη δελεαστική προσφορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και απολαύστε δύο διανυκτερεύσεις συν μία δώρο στην τιμή των 100€, early check in την Παρασκευή 29/05/15, late check out τη Δευτέρα 01/06/15 και για βρέφη 0-2 ετών διατίθεται παρκοκρέβατο χωρίς extra χρέωση.

Επισκεφθείτε το ξενοδοχείο Niforeika Beach και αφήστε τον εαυτό σας, να χαλαρώσει, να απολαύσει την εκπληκτική θέα ενός μοναδικού τοπίου, να περάσει πολύτιμο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα και να είστε σίγουροι ότι θα ξυπνήσει η καλοκαιρινή σας διάθεση!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλ. 26930 22539 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook.

https://www.facebook.com/NiforeikaBeachHotel

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά