Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ tango του Ιονίου για δεύτερη φορά στην Πάτρα

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ tango του Ιονίου ...

από τις 22 έως τις 24 Μαϊου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Tanguera Tango Argentino Patras (www.tanguera.gr), διοργανώνει το μεγαλύτερο φεστιβάλ tango του Ιονίου και σας προσκαλεί να το παρακολουθήσετε από κοντά στις 22-24 Μαίου 2015!

Τα πρώτα ονόματα του φεστιβάλ φέτος είναι ένα ζευγάρι διάσημο Αργεντίνων χορευτών, του Alejandro Beron & Veronica Vazquez που επισκέπτονται την Ελλάδα για πρώτη φορά!

Μαζί τους οι Πανευρωπαικοί πρωταθλητές Tango του 2013, Βαγγέλης Χατζόπουλος & Μαριάννα Κουτάντου, οι Πανευρωπαικοί πρωταθλητές Tango του 2014, Χρήστος Μπακόπουλος και Μαίρη Ζηλωτή, οι καλλιτεχνικοί διευθυντές και δάσκαλοι της Tanguera Tango Argentino Patras, Jorge Tsaousoglou & Ιωάννα Ανδρικοπούλου καθώς και οι αγαπητοί και ταλαντούχοι χορευτές από την Αθήνα Κώστας Δούκας και Αντιγώνη Πούλου!

Για πρώτη φορά στην πόλη μας, θα μας χαρίσουν χορευτικά Shows στις μεγάλες βραδιές της διοργάνωσης Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Μαίου οι οποίες θα περιλαμβάνουν επίσης μουσική και χορό για όλους!

Τις βραδιές θα φιλοξενήσει ο πολυχώρος Dancarte, Καρόλου 1"Το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Μαΐου, οι χορευτές θα παραδώσουν σεμινάρια αργεντίνικου tango που απευθύνονται σε όλα τα χορευτικά επίπεδα.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα : 6947091444 & 6978139176.
Η Πάτρα γιορτάζει το Tangο, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View