Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο χρόνια από τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαππα

Δύο χρόνια από τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαππα

Ήταν Μάιος του 2013

Ήταν Μάιος του 2013 όταν η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα μίας φρικτής είδησης. Ένας νεαρός, ταλαντούχος, δημοφιλής, ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός έπεσε θύμα τροχαίου στην Αττική Οδό. Ο Τόμας Πρωτόπαππας ένας λαμπερός πρωταγωνιστής του θεάματος κινδύνευε, έδινε μάχη για να ζήσει, η ζωή του κρεμόταν από ένα νήμα.

Ακολούθησε ένας παρατεταμένος εφιάλτης για την οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του αλλά και ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του, που ήλπιζαν μέχρι και το τέλος ότι εκείνος θα τα καταφέρει - κάτι που όμως δε συνέβη ποτέ... Το βιβλίο της ζωής του έκλεισε με ένα φρικτό τρόπο, αφήνοντας πίσω πόνο, δυστυχία και δάκρυα που δε στεγνώνουν στο πέρασμα του χρόνου για τους δικούς του ανθρώπους που θρηνούν ακόμη για το χαμό του.

Ο Τόμας τραυματίζεται σοβαρά όταν πέφτει πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα. Είναι πρωί Κυριακής και εκείνος έχει σταματήσει με το  smart αυτοκίνητό του στη δεξιά λωρίδα, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Μία τυπική Κυριακή με εκείνον να κατευθύνεται σε ένα τηλεοπτικό γύρισμα, συγκεκριμένα στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής μαγειρικής Dr Cook η οποία και αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες.

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ. Μηνύματα συμπαράστασης για εκείνον και την οικογένειά του κατακλύζουν το προφίλ του στο facebook. Είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πλάσμα, ένας νεαρός ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στο αποκορύφωμά του μετά από την επιτυχία που έχει σημειώσει με τη συμμετοχή του στους τηλεοπτικούς «Βασιλιάδες», στο Μega.

Νοσηλεύτηκε για περίπου έξι εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο.

Ο χρόνος για τον Τόμας σταματά εκεί.
Στο θάλαμο της εντατικής.
Όλοι προσεύχονται για εκείνον, να έχει τη δύναμη να τα καταφέρει.
Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα, το οποίο δυστυχώς δε θα συμβεί ποτέ.

Είναι εκεί η οικογένειά του, η σύντροφός του και βέβαια ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας που αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο να στηρίζει την οικογένεια και να απαντά στους δημοσιογράφους που τον κατακλύζουν με ερωτήσεις για την πορεία της υγείας του Τόμας.

Ο κ. Πρωτόπαπας συγκινημένος θυμάται όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που ακολούθησαν μετά το τραγικό τέλος του ανιψιού του.
«Η οικογένεια του είναι σε τραγική κατάσταση, δεν έχουν ακόμη δεχτεί, δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει την απώλειά του δεν πιστεύω ότι θα το καταφέρουν ποτέ. Άλλαξε η ζωή τους, άλλαξε η ζωή μας για πάντα η πληγή αυτή δε θα επουλωθεί ποτέ. Ακόμη περιμένουμε δικαίωση αλλά ακόμη και αυτή η δικαίωση σε μία τόσο φρικτή απώλεια δεν βρίσκεται ποτέ, σας ευχαριστώ πάντως που το θυμάστε όλοι με τόσο αγάπη», λέει στο protothema.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight