Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To Διεθνές Κέντρο Εξαφανισμένων και Κακοποιημένων Παιδιών θα συνεδριάσει στην Ελλάδα

To  Διεθνές Κέντρο Εξαφανισμένων και Κακ...

Θα φιλοξενήσει τον Οκτώβριο του 2015

Μια επίσημη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε από " Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο πλαίσιο του διεθνούς έργου του Ελληνικού ΜΚΟ για τα παιδιά.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" θα φιλοξενήσει τον Οκτώβριο του 2015 στην Ελλάδα και την Αθήνα την επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Κέντρου Εξαφανισμένων  και Κακοποιημένψν Παιδιών. Αυτή ήταν η απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την τελευταία συνεδρίασή του της ICMEC που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μάη του 2015 στη Νέα Υόρκη.

Το Διεθνές Κέντρο Αγνοουμένων και Κακοποιημένων Παιδιών (ICMEC) εξουσιοδοτεί και εξοπλίζει τους παγκόσμιους εταίρους - στην κυβέρνηση, την ακαδημαϊκή κοινότητα, την επιβολή του νόμου, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινότητα των ΜΚΟ - για να κάνουν τον κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά. "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και οι συνεργάτες του στο ICMEC ηγούνται μιας παγκόσμιας προσπάθειας για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση, την εκμετάλλευση και την απαγωγή.

Διεθνώς αναγνωρισμένα μέλη από τη δημόσια διοίκηση, τις τέχνες, την επιβολή του νόμου, την τεχνολογία, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών, καθώς και επιχειρήσεις με παγκόσμια επιρροή είναι μέρος του ICMEC και τον συντονισμό των προσπαθειών σε όλη την υδρόγειο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλέστερο κόσμο για τα παιδιά.
" Το Χαμόγελο του Παιδιού "εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ουάσινγκτον με βάση το Διεθνές Κέντρο Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά με τον Πρόεδρό του, ο Κώστας Γιαννόπουλος να συμμετέχει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου.

Με την πρωτοβουλία του ICMEC η επόμενη συνάντηση των μελών της θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο του 2015, Αθήνα, Ελλάδα, μετά την απόφασή τους στην τελευταία συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη. Με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ICMEC "Το Χαμόγελο του Παιδιού " έλαβε μέρος σε συναντήσεις υψηλού επιπέδου στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της διεθνούς εργασίας και τη συμμετοχή της στα Ηνωμένα Έθνη.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που φιλοξενείται από τον Σύνδεσμο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη (UNA-NY), στις 6 Μαΐου 2015 στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Ηνωμένα Έθνη, Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του "Το Χαμόγελο του Παιδιού " παρουσίασε το έργο και το ευρύ φάσμα των ενεργειών της ελληνικής ΜΚΟ, καθώς και τις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που πλήττονται από την κρίση Ελλάδα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο κ Ιωάννης Βράιλα, αναπληρωτής επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στα Ηνωμένα Έθνη, κα Ναυσικά Νανσί Eva Βράιλα, Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδα στον ΟΗΕ, καθώς και τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής ΜΚΟ είχαν επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γενικό Πρόξενο στη Νέα Υόρκη ο κ Γεώργιος Ηλιόπουλος.
" Το Χαμόγελο του Παιδιού" είναι διαπιστευμένο με συμβουλευτικό καθεστώς στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών (ECOSOC) και είναι συνδεδεμένο μέλος του Τμήματος Δημόσιας Πληροφόρησης του ΟΗΕ (DPI των Ηνωμένων Εθνών).

Κατά την επίσκεψη αυτή μια σειρά συναντήσεων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Ομοσπονδιών και Συλλόγων και της ελληνικής και αμερικανικής δημοσίων υπαλλήλων.

Η ομάδα του " Το Χαμόγελο του Παιδιού " συμμετείχε επίσης στο 2015 Gala για την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται στις 7 Μαΐου 2015 Gotham Hall της Νέας Υόρκης από το Διεθνές Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης (ICMEC). Διεθνώς αναγνωρισμένα άτομα που υποστηρίζουν την προστασία των παιδιών σε όλο τον κόσμο, καθώς και γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων Ashton Kutcher, ο Jeff Koons και Ιουστίνη απέτισε φόρο τιμής στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δελτίο τύπου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα Τύπου μας στο [email protected] ή +30 210 33 06 140 .

Το Χαμόγελο του Παιδιού
PR 14/05/2015

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις