Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Navajo Antifa: "Καλούμε όλους να προστατέψουν την Παναχαϊκή"

Navajo Antifa: "Καλούμε όλους να πρ...

Η ανακοίνωση των οργανωμένων

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής "Navajo Antifa" καλούν την Ερασιτεχνική, τον Δήμο και όλους τους απανταχού Παναχαϊκιώτες να βγουν μπροστά και να προστατέψουν την Παναχαϊκή. Αναλυτικά:

"Από την πρώτη μέρα ήμασταν αντίθετοι. Η θέση μας σαν «Navajo Antifa» γνωστή όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα τελευταία 4 στα οποία απέχουμε από κάθε δραστηριότητα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αντιδράσαμε και σταθήκαμε ενάντιοι σε αυτά που με μαθηματική ακρίβεια θα ζούσε τα επόμενα χρόνια η ομάδα μας και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Λοιδορηθήκαμε και βρεθήκαμε ακόμη και απέναντι από συνοπαδούς που έβλεπαν μόνο νίκες και ανόδους.

Τώρα φτάσαμε στο τέρμα. Ο υπαίτιος όλων αυτών απειλεί με διάλυση την ομάδα, ήδη ντροπιάζει την ιστορία των 124 χρόνων με την μεταφορά στην Κόρινθο, την απειλή για αλλαγή ονόματος και χρωμάτων.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ. Με πρώτα και καλύτερα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης της πόλης. Παπαγαλάκια και υπάλληλοι που από την πρώτη μέρα γλύφετε και στηρίζετε τον κοντό. Υπόδουλοι που για λίγα ευρώ πουλάτε την μάνα σας και αναμασάτε ότι σας λέει χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας. Δημοσιοκάφροι που ξαφνικά γίνανε Παναχαϊκή και κλαίνε και οδύρονται στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Αυτοί που του έδωσαν πάτημα και επί 6 χρόνια έγραφαν γι’ αυτόν χωρίς κριτική για λίγα φύλλα, λίγα κλικ, λίγη τηλεθέαση.

Πολιτικάντηδες αποτυχημένοι, που στο γήπεδο έσκαγαν μόνο παραμονές εκλογών, πολιτικοί-πρόεδροι άλλων ομάδων που περίμεναν στο πλάι του να έχουν λίγη δόξα και τώρα τάσσονται υπέρ της Παναχαϊκής για λίγους ψήφους.

Υπάλληλοι και παίκτες που για τα λεφτά πουλήσανε την ψυχή τους στο διάολο. Έμειναν να τους βρίζει, να τους κατηγορεί και για να μην μείνουν άνεργοι ή χωρίς ομάδα, έκλεισαν τα αυτιά τους και τα μάτια τους σε στιγμές ντροπής (χιλιάδες παραδείγματα).

Τυχάρπαστοι οπαδοί, που δεν σταμάτησαν στιγμή να στηρίζουν αυτόν που έχει απαξιώσει την ομάδα πολλές φορές στο παρελθόν με κάθε τρόπο. Αλλαγή έδρας, τραμπουκισμούς ακόμη και στους ίδιους για τυχόν κριτική στις επιλογές του και μισθοφόροι που εμφανίστηκαν από το πουθενά για να γίνουν οι αρχηγοί της κερκίδας.

Οι παλαίμαχοι, που για μια θεσούλα τον προσκυνούσαν, δεχόντουσαν να παίξουν μαζί του, επιτρέποντας να φορέσει την ιστορική φανέλα της ομάδας. Παλαίμαχοι που έκαναν άπειρες κωλοτούμπες βγαίνοντας μία υπέρ του και μία εναντίον του, αμαυρώνοντας την ιστορία τους με ελάχιστους εξ’ αυτών να κρατούν αξιοπρέπεια σε ντροπιαστικές αποφάσεις.

Τέλος η Ερασιτεχνική, που φάνηκε λίγη και ΠΟΤΕ δεν έκανε πράξη αυτό που έπρεπε. Να τον στείλει όσο πιο μακριά γίνεται. Να πάρει το σήμα και τα χρώματα και να ξεκινήσει από το μηδέν. Ας το κάνει τώρα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα, όπως κάθε φορά που χρειάστηκε. Αυτά τα γεγονότα πρέπει να ενώσουν όλη την πόλη και να ελευθερώσουμε την ομάδα μας έστω και την ύστατη στιγμή.

Καλούμε την Ερασιτεχνική, τον Δήμο και όλους τους απανταχού Παναχαϊκιώτες να βγουν μπροστά και να προστατέψουν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Πάρτε θέση και θα είμαστε δίπλα σε οτιδήποτε αποφασιστεί για το καλό της ομάδας μας.

ΥΓ.1: Παίκτες πουλημένοι, που βγάζετε ανακοινώσεις εναντίον συναδέλφων σας, αν τολμάτε, φορέστε άλλα χρώματα, ΓΑΜΩ τα λεφτά σας.
ΥΓ.2: Ήρθε καιρός να ενωθούμε. Και για εσάς ήρθε η ώρα να αρχίσετε να φοβάστε.

ΥΓ.3: Η αμέριστη συμπαράσταση μας σε όσους οπαδούς μας στοχοποιήθηκαν και ακόμη τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες από τον συγκεκριμένο.
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΗ
H ΓΗ,
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
«
Navajo Antifa»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports