Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής σε Προμηθέα και Έσπερο ΑΟΠΑ

Παναχαϊκή: Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνική...

Για την άνοδο στην Α2 και Β' Εθνική αντίστοιχα

Ο Πορμηθεάς πανηγύρισε χθες την άνοδο στην Α2 Εθνική, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα ο Έσπερος ΑΟΑΠ την επιστροφή του στην Β' Εθνική με την Ερασιτεχνική Παναχακή με επιστολή της να δίνει συγχαρητήρια και στις δύο πατρινές ομάδες. Αναλυτικά:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης συγχαίρει θερμά την Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές και όλους τους συνεργάτες της ομάδας του Προμηθέα Πατρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ και για την 3η συνεχόμενη άνοδο της ομάδας που την έφερε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Επίσης τους εύχεται καλή επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση, καθώς και ολοκλήρωση των στόχων τους για την απόκτηση νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, δια των οποίων θα συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του αθλήματος.

Επίσης, συγχαίρουμε θερμά την Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές και όλους τους συνεργάτες της ομάδας του Έσπερου Πατρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ και την επάνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική κατηγορία και τους εύχεται καλή επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Α2 Εθνική ο Προμηθέας Πατρών

Και τυπικά πρωταθλητής ο Έσπερος ΑΟΠΑ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports