Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παπαδόπουλος: "Η Παναχαϊκή είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν κυρίαρχοι"

Παπαδόπουλος: "Η Παναχαϊκή είναι κα...

Χαρακτήρισε καταπληκτικό το παιχνίδι του Ηρακλή

Συγαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη (2-0) του Ηρακλή απέναντι στην Παναχαϊκή. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου οι εμφανίσεις στα πλέι οφ είναι η απάντηση σε όσους έλεγαν ότι η ομάδα του έκανε κοιλιά.

Αναλυτικά:

Κάναμε και σήμερα ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Κινδυνέψαμε σε μία φάση μόνο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο κόσμος και οι ίδιοι οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν. Κάναμε πολλές φάσεις, είχαμε ρυθμό και αυτό που κάνει ο κόσμος που είναι ακόμα έξω από το γήπεδο και τραγουδάει για την ομάδα, είναι κάτι που το πέτυχαν οι παίκτες μόνοι τους. Τον Ηρακλή δεν τον βοηθάει κανείς. Μόνοι μας πετύχαμε, όσα πετύχαμε. Η Παναχαϊκή είναι καλή ομάδα, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, όμως εμείς ήμασταν κυρίαρχοι.

Παίξαμε καλά και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουνε τίποτα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτό τον κόσμο και στους παίκτες. Οσο δεν εξασφαλίζουμε μαθηματικά την άνοδό μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Το θετικό είναι πως κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς και όχι οι αντίπαλοί μας.

Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει ποδόσφαιρο. Η εικόνα μας στα πλέι οφ είναι η απάντησή μας σε όσους έλεγαν πως η ομάδα έκανε κοιλιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν τα κατάφερε η Παναχαϊκή - Γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Ηρακλή

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports