Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δύο νέες υποψηφιότητες για την «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή»

Δύο νέες υποψηφιότητες για την «Αιγιάλει...

Στήριξη σε Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» δίδονται στη δημοσιότητα δύο ακόμα στηρίξεις  και ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, από την περιοχή του  σημερινού Δήμου  Ερινεού, των Γιάννη Γλωσσίδη και Γεωργία Τρίγκα - Χασαποπούλου.

Ο Γ. Γλωσσίδης είναι για πάνω από 25 χρόνια επαγγελματίας από τη Ζήρια, που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο των Καμαρών. Στην πολιτική έχει καταγράψει δεκαετή θητεία ως Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής (ΝΔ), ενώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται συνεχώς επί τρεις τετραετίες και την τελευταία ήταν υποψήφιος του «Ανδ. Βαρνακιώτη».

Στη δήλωση στήριξης του προς τον Δημ. Τριανταφυλλόπουλο αναφέρει:«Στηρίζω τον Δημήτρη γιατί είναι νέος άνθρωπος, φιλόδοξος και γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής. Διακρίνεται για την αποφασιστικότητα και τη δυναμικότητά του. Αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας, ως ένας άξιος πολιτικός που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γ. Γλωσσίδη στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της παράταξης από τον Δήμο Ερινεού, τόνισε: «Ο Γιάννης είναι ακούραστος και αγωνιστής. Βλέπει την ουσία χωρίς φανφάρες και πολλά λόγια. Αγαπάει την περιοχή του και με πείσμα στρατεύεται  μαζί μου για τη νέα πορεία του Ερινεού στο Δήμο Αιγιάλειας».

Η Γ. Τρίγκα-Χασαποπούλου είναι από το Δαμακίνι. Είναι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ προέρχεται από οικογένεια με έντονο πολιτικό παρελθόν σε τοπικό επίπεδο (κόρη του τέως Κοινοτάρχη Δαμακινίου Σταμάτη Τρίγκα).Έχει διακριθεί κοινωνικά για την ενεργή συμμετοχή της στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «ΜΕΡΙΜΝΑ». Η έναρξη της πολιτικής της δράσης το 1981, σηματοδοτείται με την συμμετοχή της σε τοπικές πολιτικές οργανώσεις ενώ πρόσφατα εξελέγη στην Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας της ΝΔ.

Στη δήλωση στήριξής της προς τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, αναφέρει :«Συμπορεύομαι μαζί του γιατί η νέα και άφθαρτη γενιά πρέπει να αναλάβει ρόλο που της αξίζει και να συμβάλει στις ανάγκες του τόπου με πρόγραμμα, όραμα και στόχο».

Ο υποψήφιος δήμαρχος, αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της κ. Χασαποπούλου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Ερινεού, τόνισε: «Η Γεωργία είναι μαχητική και άοκνη. Αγαπά τον τόπο της και επιμένει στην προσφορά προς αυτόν. Είναι πρακτική, με ιδέες και όρεξη για καθημερινή δουλειά. Έχει εμπειρία στη συλλογική δράση και είναι χρήσιμη στο όραμα της Νέας Εποχής. Την ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις