Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάτια Ζυγούλη:«Ο Σάκης, στα μάτια μου, τα κάνει όλα ωραία. Είμαι ερωτευμένη»

Κάτια Ζυγούλη:«Ο Σάκης, στα μάτια μου, τ...

Όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Κάτια Ζυγούλη ήταν καλεσμένη στο «Όλα» το βράδυ της Τρίτης. Το διάσημο μοντέλο μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, τα παιδιά τους, αλλά και τα νέα καλλιτεχνικά εγχειρήματα του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Το σχόλιο για την απόφαση του Σάκη Ρουβά να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί»: «Με ξάφνιασε θέλω να σας πω. Τα χτυπήματα με τον Σάκη είναι απανωτά. Να ξεπεράσω το “Άξιον Εστί”, τις “Βάκχες”, τον “Ηρακλή”; Αυτός είναι απρόβλεπτος, εγώ είμαι πολύ συντηρητική [...] Η πρώτη αντίδραση ήταν μεγάλα μάτια, του τύπου το εννοεί τώρα αυτό; Σιωπή για μερικά δευτερόλεπτα... Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου να κάνω κάτι. Αυτός θα το κάνει αυτό που θέλει ό,τι κι αν πω».

Η εξομολόγηση για τα τρία της παιδιά: «Η μεγάλη είναι 7 ετών, ο δεύτερος 4 και η μικρούλα είναι 2 ετών. Η Αναστασία (σ.σ.: η μεγάλη κόρη του διάσημου ζευγαριού) ήταν στην συναυλία στην Νέα Σμύρνη. Είχε μάθει όλα τα τραγούδια από τις πρόβες και με έκανε πολύ περήφανη μητέρα. Όλα τα κομμάτια, τους στίχους, τους ήξερε - ακόμα και αυτούς που δεν ήξερα εγώ. Δεν πήγαινε στις πρόβες, αλλά τα άκουγε σπίτι γιατί θέλω να σας πω ότι υπήρξε μια προετοιμασία και μια δουλειά σοβαρή».

Πώς αντιμετωπίζει τα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά εγχείρηματα του Σάκη Ρουβά; «Στα δικά μου μάτια τα κάνει όλα πολύ πολύ ωραία. Τι να πω;  Είμαι μια ερωτευμένη γυναίκα».

Η αναπάντεχη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στα παρασκήνια του MadWalk, που παρουσίασε εκείνη: «Μου έκανε έκπληξη. Θεώρησα ότι δεν θα έρθει. Παρόλα αυτά ήρθε και έκατσε όλη την διάρκεια πίσω. Με έκανε αγκαλιές, φιλιά, πειράγματα. Πειραζόμαστε πολύ μεταξύ μας, αλλά ο Σάκης είναι το πειραχτήρι».

Η γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά: «Η εικόνα που είχε ο Σάκης πριν με γνωρίσει ήταν ότι ήμουν η γυναίκα των ονείρων του και εξακολουθεί νομίζω να το πιστεύει. Το χαστούκι (σ.σ.: στο διάσημο διαφημιστικό που συμμετείχαν) μας έφερε πολύ κοντά, αλλά είχαμε συναντηθεί πριν σε μια άλλη εκδήλωση, είχαμε κοιταχτεί και μετά προέκυψε το διαφημιστικό. Πολύ νόστιμο δεν τον θεώρησα, τον θεώρησα ένα ωραίο αγόρι. Με διεκδίκησε πολύ, δεν έκανε πίσω, το πάλεψε και με κέρδισε».

Η απόφαση να αφοσιωθεί στα παιδιά της και να αφήσει την πασαρέλα: «Εγώ ασχολιόμουν με την καριέρα μου πριν έρθει το πρώτο παιδί. Το να συναγωνιστώ την καριέρα του Σάκη δεν γίνεται. Οποιος το κάνει είναι τρελός. Μιλάμε για ταχύτητες και ενέργεια που δεν την έχω. Οπότε, εγώ έκανα τη δουλειά μου μέχρι που προέκυψε το μωρό, το πρώτο».

Της έχουν λείψει η πασαρέλα και τα εξώφυλλα; «Δεν προλάβαινα να έχω τέτοιες ανάγκες, χόρευα σε τρελούς ρυθμούς κι ακόμα χορεύω. Τώρα μου προέκυψε και να ‘μαι. Είναι ένα γενικό comeback από μέσα μου και προέκυψε και το Madwalk το οποίο το απογείωσε. Μου έδωσε τρομερή ενέργεια, αυτοπεποίθηση και χαρά. Στην αρχή ένα κομμάτι, ναι μου έλειψε. Αλλά από την άλλη ζούσα και ένα μεγάλο θαύμα, την μητρότητα επί τρία, απανωτή!».

Τι είναι πιο δύσκολο; Να είναι μητέρα ή σύντροφος του Σάκη Ρουβά; «Πιο δύσκολο είναι να είμαι μητέρα τριών παιδιών πιστεύω».

Πόσο άλλαξε ο Σάκης Ρουβάς με τον ερχομό των παιδιών; «Με τον ερχομό του πρώτου παιδιού, πριν καν γεννηθεί η Αναστασία, άλλαξαν πολλά στη ζωή του Σάκη. Και μέσα του και γύρω του - πιστεύω έρχονται μαζί αυτά. Η ανάγκη του για καινούργια πράγματα, να δοκιμάσει καινούργιες καταστάσεις, ήταν πάρα πολύ έντονη και συνεχίζει να είναι. Τα παιδιά είναι γέννηση και αναγέννηση του ίδιου μας του εαυτού».

Κατάλαβε εξαρχής πως ο Σάκης Ρουβάς είναι ο άντρας της ζωής της; «Τις πρώτες φορές όχι, αλλά μετά άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, να διαπιστώνω ότι δεν ξεφεύγεις εύκολα από αυτόν τον σίφουνα. Δεν είναι απλή περίπτωση ο Σάκης, δεν είναι αυτό που είδα στην αρχή [...] Εκείνη την περίοδο δούλευα πολύ στο εξωτερικό και πήγαινε καλά η δουλειά μου. Σε αυτό το κομμάτι που εγώ είχα επιλέξει να κάνω. Έμεινα 3 χρόνια στην Αμερική και επέστρεψα γιατί προέκυψε το παιδί».

Η αναφορά στις τρεις εγκυμοσύνες: «Στις εγκυμοσύνες μου ευχαριστήθηκα πολύ το φαγητό. Του έδωσα και κατάλαβε, είχα ξεφύγει. Είχα “χτυπήσει” και 20 κιλά στην πρώτη, λίγο λιγότερο στην δεύτερη και λίγο περισσότερο στην τρίτη. Τόσο πολύ δεν είχα ξαναφάει στη ζωή μου».

Πώς έχασε τα κιλά των εγκυμοσύνων; «Αποφάσισα ότι πρέπει να σταματήσω να τρώω. Ξεκίνησα πάρα πολύ σκληρή γυμναστική. Έκανα pilates γιατί θεωρούσα ότι ήταν εύκολο ώστε να μπορώ να ανταποκρίνομαι την υπόλοιπη ημέρα και στις ανάγκες των παιδιών. Οι pilates ξεκίνησαν να είναι ενδυνάμωση γιατί δεν άντεχα πάνω από πέντε λεπτά. Η ενδυνάμωση έφερε το ένα, το άλλο... Τώρα κάνω τα πάντα!  Ό,τι υπάρχει σε γυμναστική το κάνω».

πηγή:yupiii.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight