Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Οργανική μουσική απο τους σπουδαστές του Ωδείου της Πολυφωνικής

Πάτρα: Οργανική μουσική απο τους σπουδασ...

Συναυλία το Σάββατο 9 Μαϊου

Πραγματοποιείται το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, η τρίτη κατά σειρά συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα].

Η συναυλία, θα αφορά οργανική μουσική, που σπουδαστές του Ωδείου θα παρουσιάσουν, στην αίθουσα συναυλιών ‘’Τόλης Νομικός’’ του Οργανισμού.

Θα ερμηνευτούν έργα για βιολί, πιάνο, φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, κιθάρα και ακορντεόν, των τάξεων των καθηγητών του Ωδείου: Λιλής Αγγιούς, Γιώργου

Αθανασακόπουλου, Έφης Καββαδία- Ζέρβα, Έφης Μόσχου, Ανδρέα Μπένου, Γιώργου Μπουρδόπουλου, Δήμητρας Πίτσου, Σέργιου Σοιλέ, Χρήστου Τσαιλάκη, Απόστολου Τσέφου και Λούσης Χριστοδούλου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή το απόγευμα στις 7.30, στην Πλατεία Γεωργίου [έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου ‘’Απόλλων’’] η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου, κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος], θα μετάσχει των εκδηλώσεων της ‘’Εβδομάδας Αλληλεγγύης, που οργανώνει η εφημερίδα ‘’Πελοπόννησος’’, η Interamerican και το Τμήμα Κοινωνική Εργασίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, συμβάλλοντας στον κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης.

Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’Αξίζει ν’ αγαπάς’’, Μουσική & Στίχοι: ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ,

‘’Κουκαμπούρα’’, Παραδοσιακό παιδικό τραγούδι Αυστραλίας,

‘’Να αγαπάς’’, Μουσική: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ και ‘’Για τα Πάτα’’, Μουσική: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗΣ, (cd «Ο Τεμπέλης Δράκος»).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture