Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Πάτρα ο Γιάννης Χαρούλης στις 13 Μαΐου

Στην Πάτρα ο Γιάννης Χαρούλης στις 13 Μαΐου

Στο Συνεδριακό Κέντρο

Για την παρουσίαση του Ινστιτούτου Δημόσια Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, την προβολή των σκοπών και των εν γένει προτεραιοτήτων του θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη, στην Πάτρα και στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών:

Α) Επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Μελέτη & Παρέμβαση στη Δημόσια Υγεία, Εκπαιδευτική & Κοινωνική Πολιτική». Με το πέρας της ημερίδας θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Β) Συναυλία του ερμηνευτή Γιάννη Χαρούλη με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων. Την ορχήστρα θα διευθύνει μουσικά η διακεκριμένη Ελληνίδα μαέστρος κα. Φαίδρα Γιαννέλου. Καλλιτεχνική διευθύντρια της ορχήστρας είναι η κα. Βάγια Ζεππάτου. Την ορχήστρα και τον ερμηνευτή συνοδεύει ο εικαστικός κ. Ευθύμης Αργυράτος με ψηφιακή εικαστική σκηνογραφία σε πραγματικό χρόνο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου χωρητικότητας 930 ατόμων στις 8:30μμ. Θα τηρηθεί ο ακριβής αριθμός των θέσεων. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.

Σημεία προπώλησης των εισιτηρίων είναι το DISCOVER, MUSICAL, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και το cafe AMELIE.Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ινστιτούτου Σωματεία υψηλού κοινωνικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος όπως: 1) Το Άλμα Ζωής, 2) οι Γιατροί του Κόσμου,3) η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας, 4) O Αιμοδότης, 5) η Φλόγα, και όχι μόνο, θα παρευρίσκονται στο χώρο του Συνεδριακού εκδηλώνοντας, μεταξύ άλλων, την ευαισθησία τους και την στήριξή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture