Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις φυλακές Κέρκυρας ο παιδοκτόνος- Μόνος του στο κελί- Δολοφόνησε το παιδί του σε απόσταση 100 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα

Στις φυλακές Κέρκυρας ο παιδοκτόνος- Μόν...

Η μεταγωγή του θα γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες αύριο, Τετάρτη

Ο 27χρονος παιδοκτόνος, ο πατέρας της μικρής Άννυ που δολοφόνησε με τον πιο άγριο τρόπο το τετράχρονο παιδί του, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα κρατείται σε ειδικό κελί, μόνος του, ούτως ώστε να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους.

Η μεταγωγή του θα γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες αύριο, Τετάρτη, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σημείο όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα, βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως είναι λογικό, εντύπωση προκαλεί το θράσος του δράστη να προβεί σε ένα τέτοιο έγκλημα τόσα κοντά σε αστυνομικό τμήμα. Η πολυκατοικία βρίσκεται στην Μιχαήλ Βόδα 73 και το αστυνομικό τμήμα στην Μιχαήλ Βόδα 83!

Ο δράστης όταν σκότωσε τη μικρή Άννυ, όχι απλά δεν φοβήθηκε από αυτό το γεγονός, αλλά και όταν βγήκε έξω από το σπίτι για να εξαφανίσει το τεμαχισμένο κορμάκι της, ρίσκαρε να "πέσει" πάνω σε κάποιο αστυνομικό, αφού η παρουσία περιπολικών αλλα και πεζών αστυνομικών ειναι πολύ συχνή από το σημείο.

newsit

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφωνος ο ψυχίατρος που εξέτασε τη μητέρα της Άννυ: «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια δολοφονία»

 

Αστυνομία: Δεν θα βρεθεί το σώμα της 4χρονης Άννυ

Στον εισαγγελέα οι γονείς της Άννυ - «Κτήνος, κάθαρμα και γομάρι» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι στον δράστη – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ασύλληπτη φρίκη: Ο πατέρας - δολοφόνος έβρασε την μικρή Άννυ γιατί ζήλευε τη γυναίκα του!

Σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα

Τι λέει ο Γιάννης Πανούσης για τον παιδοκτόνο πατέρ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις