Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aπό την Αχαϊα ήταν η 13χρονη που γνωστοποίησε στο fb ότι θέλει να αυτοκτονήσει, αποκάλυψε ο Σφακιανάκης

Aπό την Αχαϊα ήταν η 13χρονη που γνωστοπ...

Για τη περίπτωση αυτή ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελέας

Από την Αχαϊα ήταν η 13χρονη που προσπάθησε να αυτοκτονήσει και το γνωστοποίησε στο fb, αποκάλυψε χθες στην Πάτρα, στην ημερίδα για το "Ασφαλές Διαδίκτυο" ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης. Όπως έγινε γνωστό πριν από ημέρες, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε ότι άγνωστος χρήστης κοινωνικού δικτύου, εκδήλωσε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Από την αστυνομική και ψηφιακή έρευνα που διενεργήθηκε άμεσα, σε συνεργασία με την διαχειρίστρια εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης και την πάροχο εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου, διακριβώθηκαν τα σημεία διασύνδεσης του χρήστη με το προφίλ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, και προέκυψε ότι ήταν ανήλικη ηλικίας 13 ετών.

Ενημερώθηκε το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της και στο πλαίσιο εκτεταμένων ερευνών εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ενώ ενημερώθηκαν οι οικείοι της και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της σωματικής της ακεραιότητας. Για τη περίπτωση αυτή ενημερώθηκε η κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελέας, η οποία διέταξε την άμεση μεταφορά της ανήλικης σε δημόσιο νοσοκομείο για την παροχή σχετικής υποστήριξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις