Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομία: Δεν θα βρεθεί το σώμα της 4χρονης Άννυ - Ο πατέρας εξαφάνισε το πτώμα και πούλησε την κούνια του παιδιού - Η μητέρα δεν γνώριζε - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομία: Δεν θα βρεθεί το σώμα της 4χρ...

Δράστης ο πατέρας του παιδιού

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση της μικρής Αννυ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η ανθρωποκτονία τελέστηκε 8-9 Απριλίου στο υπόγειο διαμέρισμα από τον 27χρονο βιολογικό της πατέρα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιολόγηση όλου του υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 25χρονη μητέρα είχε ταξιδέψει στη Γερμανία πριν το Πάσχα και είχε αφήσει το παιδί στον πατέρα

Η μικρή είχε μείνει δυο βδομάδες στη γιαγιά της και πριν το Πάσχα την πήγε στον πατέρα της

Ο πατέρας εξαφάνισε το πτώμα με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο.

Ο 27χρονος μετά τη δολοφονία της μικρής αγόρασε καινούργια έπιπλα, σκούπες αλλά και σφουγγαρίστρες προκειμένου να εξαφανίσει οποιαδήποτε ίχνη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, «μετά τη δολοφονία και την εξαφάνιση της Άννυς, ο πατέρας της πούλησε την κούνια και το καροτσάκι».

Ο δράστης είχε βάλει στα παράθυρα πετσέτες για την απορρόφηση των υδρατμών...

Την Κυριακή του Πάσχα πέταξε το τελευταίο κομμάτι του παιδιού.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αίμα του παιδιού σε αντικείμενα και σημεία του σπιτιού και αίμα του δράστη σε μαχαίρι και σεντόνι.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η 25χρονη μητέρα της Άννυ γνώριζε για την ανθρωποκτονία της κόρης της, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία σχετικά την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις