Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Παιδικό εργαστήρι για την Ημέρα της Ευρώπης διοργανώνει η Κοινο-Τοπία της Πάτρας

Παιδικό εργαστήρι για την Ημέρα της Ευρώ...

Το Σάββατο 9 Μαίου 2015 μετά τις 18.30 το απόγευμα

Ένα παιδικό εργαστήρι δημιουργικότητας με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης που γιορτάζεται στις 9 Μαίου, θα πραγματοποιήσει αυτό το Σάββατο 9 Μαίου 2015 η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο-τοπία στον πολυχώρο της (στην οδό Μαιζώνος και Παντανάσσης) από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν παιδιά της Δ’, Ε’ και της έκτης δημοτικού, τα οποία μέσω ενός δημιουργικού παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει αφήγηση, αυτοσχεδιασμό, εκφραστική δημιουργία μέσω ζωγραφικής και μικροκατασκευών θα μάθουν για την ιστορία της ευρωπαϊκής ιδέας και ολοκλήρωσης και θα προσεγγίσουν λέξεις που αποτελούν διαχρονικά αξιακό ζητούμενο όπως διαφορετικότητα, συναδέλφωση, δημοκρατία, αλληλεγγύη, ειρήνη, ευημερία, αλληλοκατανόηση κ.ά. Τα παιδιά θα πάρουν ως ενθύμιο τις εργασίες τους και ένα βιβλίο-παραμύθι.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο γίνεται με θεματική επιμέλεια και εθελοντική προσφορά των εξής δασκάλων και νηπιαγωγών:

Αίγλης Θεοχάρους, Δήμητρας Χριστοδουλοπούλου, Ευαγγελίας Αποστολοπούλου, Δήμητρας Κοκκινοπούλου, Εύης Μπούσια και Τέτας Σαββανή.

*Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στην κ. Δήμητρα Χριστοδουλοπούλου καθημερινά 10πμ-1μμ και 6-9μμ στο 6934 761436 (λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετασχόντων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View