Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Επιτυχής η εκδήλωση του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Καραμανδανείου για το bullying

Πάτρα:Επιτυχής η εκδήλωση του Παιδοψυχια...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Σχολικός Εκφοβισμός: Τρόποι Αντιμετώπισης» που πραγματοποιήθηκε από το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015, στο χώρο εκδηλώσεων του Ανακαινισμένου Παλαιού Καραμανδανείου, Κορύλλων 2.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Πελετίδης Κων/νος, Δήμαρχος Πατρέων, κα. Γατοπούλου Αικατερίνη, Διοικήτρια α/α Καραμανδανείου, η κα. Μαστοράκου Άννα, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ο κος. Γιαννακόπουλος Γιάννης, πρώην Διοικητής του Καραμανδανείου, η κα. Κων/να Σιάμου, Δοικητική Δ/ντρια του Καραμανδανείου και πρώην Διοικήτρια του Νοσοκομείου Θώρακος, εκπρόσωπος της Εκκλησίας, της Αστυνομίας, η κα. Κατριβάνου Αγγελίνα, παιδοψυχίατρος Νοσοκομείου Ρίου κ.ά.

Συνολικά συμμετείχαν περίπου 200 άτομα που ενημερώθηκαν για τα συμπτώματα των παιδιών που ασκούν αλλά και των παιδιών που υφίστανται σχολικό εκφοβισμό, τους τρόπους αντιμετώπισης και συμμετείχαν σε βιωματικές ασκήσεις ανάπτυξης της επικοινωνίας και αποδοχής της διαφορετικότητας των ατόμων, καθώς και ανάπτυξης της ενσυναίσθησης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον κο. Ιωάννη Διαμαντόπουλο, ιδιοκτήτη του «ΚοράλλιCatering» για την προσφορά του και την υποστήριξή του στο μπουφέ του διαλείμματος, τους εργαζόμενους στην εστίαση του Νοσοκομείου μας καθώς και στον Δήμο Πατρέων για την παροχή καθισμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις